Savaşı nasıl kazandıkları belli değil. İçeriden biri ihanet etmiş olabilir. Antik silahların güçleriyle kazanmış olabilirler vs. O dönem yendikleri krallıktan daha güçlü olduklarını sanmıyorum. Wg'nin son savaş için çok güçlü tipler ortaya çıkarması lazım çünkü denizcilerin gücü 800 yıllık dominasyonlarını açıklamaya yetmez de güncel karakterlerin seviyelerini çöp kıvamına getirecek bir şey de çıkmaz.Her zaman dedik 800 yıllık oluşumun lideri bir kaç korsan (yonkou) ile kıyaslanamayacak derecede güçlü çıkacak. 800 yıldır Joyboy da dahil daha güçlüsü gelmemiş. Ne bekliyordunuz ki.
Gura Gura'cılar Nikaya laf atıyor.Çok sevdiğim Luffy maalesef Kaido ile olan savaşında hayatını kaybetti
Kutsal Ejderlerin arasından çıkacaktır bence.Doflamingo ve Shanks'in seviyesi ortada.Savaşı nasıl kazandıkları belli değil. İçeriden biri ihanet etmiş olabilir. Antik silahların güçleriyle kazanmış olabilirler vs. O dönem yendikleri krallıktan daha güçlü olduklarını sanmıyorum. Wg'nin son savaş için çok güçlü tipler ortaya çıkarması lazım çünkü denizcilerin gücü 800 yıllık dominasyonlarını açıklamaya yetmez de güncel karakterlerin seviyelerini çöp kıvamına getirecek bir şey de çıkmaz.
Uzun zamandır beklentim bu. Kutsal sümüklülerden ibaret olamaz bu tipler. İçlerinde dehşet güçlü adamlar olmalı.Kutsal Ejderlerin arasından çıkacaktır bence.Doflamingo ve Shanks'in seviyesi ortada.
Meyve güçleri OP olan karakterler görebiliriz.
Bölüm bu kadar değil sakin olun. Ya Luffy'nin hayalini duyarız ya da başka şeyler olur.Yahu bunun nesi hype. Tamam işte imi görmüş sabo falanda ne bileyim.
Bogard Garpi bıçaklasa daha fazla yukselirdim
Karanlıklar Ülkesindeki Victor ya da Marcus gibi uykuya yatmıştı. Kalktı ayağa. Baktı ışıklar ortaya çıkmış söndürmeye gelmiş. Luffy ve Teach posteri vardı. WB felan adam yerine koymamış. Diğerleri takılsın demiş.E madem bu adamin Blitzkrieg gibi yetenegi var, neden gemilerle Buster Call yaptirmis bu zamana kadar?