Yıldırıma pek benzermiyor ama Enel seriiye bu girişle teşrif etmiş olsa harika olurdu.
İşte bu yüzden bu siteye giriyorum.Bence de değişti
Karar mercii Zoro
Verilen karara uyanlar
Sanji ve Luffy başta olmak üzere Jimbei
Teach baktı tayfasının kurtuluşu yok mecbur öldürecekti. Ray reis olaya dahil olunca orta yolu buldular tabi. İkisini de öv orta yolu bulalım.Aynı şey değil ki Feitan'cığım. Teach'e bölüm sonu canavarı... hayvan diyorduk. Adam geldi istediğini alamadan gitti. Hadi adamları için yaptı desek... adamlarını da gözden çıkarmıştı... Ray'in muhteşem namına yenik düstü. Bu da baya büyük eksi oldu. Ama Zoro hükemeti basma olayını durdurdu. Bu tayfayla orayı bassalar... iki kişi kalır yine başa dönerlerdi.
Luffy: Herkes öldü... Yine Senle ben kaldık Zoro napacağız...?
Zoro: Seni kaptan yapanın... neyse hadi köyümüze dönelim.
Luffy: Noldu Zoro korktun mu...?
Zoro:
Sksksksksk
Bu kıyaslarda ciddi değilsinizdir inşallah.@Montana @II. Invictus @Jacques
İşte geçen hafta Teach korktu kaçtı dersin.
Bu hafta Zoro korkar ama mantıklı konuştu dersin.
Yemin ederim ibretlik bir durum.
Zoro Shanks ile olan dövüşünü sorunca MihawkTeach baktı tayfasının kurtuluşu yok mecbur öldürecekti. Ray reis olaya dahil olunca orta yolu buldular tabi. İkisini de öv orta yolu bulalım.
Mihawk: Evlat, olur da bir gün Mary Geoise'e gitmeyi düşünürsen dikkat et. Orada keltoş bir kılıç ustası var. Ben bile...
Zoro: Usta yoksa yine mi... Ertelemedin değil mi usta?
Mihawk: Yok be oğlum ne zaman öyle bir şey yaptığımı gördün.
Zoro: Usta...
Uçmak değildir tüm logialar öyle suda batacakdır .Yatay yer çekimine karşı yönde itme gücü ile hareket ediyor ya (ayakları da yere değmeden). Yere değmeden yerçekimine karşı yönde hareket etmek uçmak değil midir?
Ben Zoro ile WB'yi benzetmeye başladım. İkisi de tadımız bozulmasın rıza bey şeklinde takılıyor.Bu kıyaslarda ciddi değilsinizdir inşallah.
Teach o adaya bir amaç için geldi, meyveyi alamadan Ray'den dolayı geri çekildi. Zaten aynı sebepten Aramaki'yi de gömdük. Hem gelip posta koyuyorsun, hem de istediğini yapamadan geri çekiliyorsun.
Bunun Impel Down basmakla da alakası yok. Orada Ace'in olduğu ve idama götürüleceği kesindi. Burada belirsizlik var. Her duyum aldığında böyle rota çizeceksen ohooo