Usopp bir yere gitmeden önce hep bu Zoro'nun söylediklerini söylüyordu zaten.Yıllarca korkak dendi adama...Bu bölümki Zoro'yu görünce aklıma Roger vs Shiki savaşındaki Buggy geldi.
Demek ki olay sunumdaymış usta.
Usopp bir yere gitmeden önce hep bu Zoro'nun söylediklerini söylüyordu zaten.Yıllarca korkak dendi adama...Bu bölümki Zoro'yu görünce aklıma Roger vs Shiki savaşındaki Buggy geldi.
Tayfanın elinden tutan yoktu.Usopp bir yere gitmeden önce hep bu Zoro'nun söylediklerini söylüyordu zaten.Yıllarca korkak dendi adama...
Ejder kesen adamın japon balığı kesmesi yakışmazdı haklısın bu konudaBir de bu ismi lazım değil korkağın tek başına donanmaya kafa atan Kaido'nun kafatasından sake içeceğini söyleyenler vardı. İyi ki böyle bir şey olmadı. Kaido'yu devirmek ancak Luffy gibi cesurlara yakışır.
Nickinden dolayı hep gafil avlanıyorum yav Zoro'ya gömmeni beklemiyor insan.Zoro Mihawk'ın adadan çıkmak istememiş. Mihawk zorla göndermiş.
Barışı bozuyorsun sonra gelip bana hikaye anlatmaMihawk bunu eğitiyorum ayağına kendisine benzetmiş. Ee, kılavuzu şahin olanın vitesi r'den kurtulmazmış.
Fırsat büyüktü, görünce dayanamadım. Helal et.Barışı bozuyorsun sonra gelip bana hikaye anlatma