Zoro ağırlığını koymuş Yonji anca küfretsin. Sözünün üstüne söz söylemek ne haddine.4 numaradan ne zaman sağ kol olmuş zaten Rika'cığım...? Zoro var... Zoro yoksa Jinbe var. Sanji'ye sıra gelmez bu gidişle...
En kritik anlarda Hep Zoro sorumluluğu alıyor... tayfadan Lafı da hep Zoro yiyor. Adam hem kaptan hem sağ kol mübarek beton yetmiyor... çift mesai yapıyor kral. Sanji de anca ağlasın...Zoro ağırlığını koymuş Yonji anca küfretsin. Sözünün üstüne söz söylemek ne haddine.
Luffy'e hem abilik hem babalık hem arkadaşlık yapıyor. Yanlışı doğruyu öğretiyor. Düştüğünde elinden tutuyor. Yok böyle bir adam. Zoro'yu 40 yıl sırtında taşısa hakkını ödeyemez. Luffy'i Luffy'e rağmen kral yapacak reyiz.En kritik anlarda Hep Zoro sorumluluğu alıyor... tayfadan Lafı da hep Zoro yiyor. Adam hem kaptan hem sağ kol mübarek beton yetmiyor... çift mesai yapıyor kral. Sanji de anca ağlasın...
WG nin tek korktuğu şey açığa çıkmak. Profesör kralligin adını biliyorum diyor çat buster call ile adayı yok ediyorlar.
Dragon da öğrenmiş oldu. Ona da ateş açacaklar mı? Yoksa Oda es mi geçecek acaba, bakalım kurgu üstadı Oda ne gösterecek bizlere...WG nin tek korktuğu şey açığa çıkmak. Profesör kralligin adını biliyorum diyor çat buster call ile adayı yok ediyorlar.
Sabo koltukta oturani gördüm diyor çat adayı yok ediyorlar.
Başka hiçbir şey umurlarinda değil. Devrimcilerin Yonkolarin yeri yurdu belli, umursamiyorlar, babalarına sövsen, yüzlerine tükürsen sorun yok, Yeter ki hiçbir bilgiye ulaşma bunlarla ilgili