Zoro'da ki ağırlık herkesin teraziyi bozmuş anlaşılan
Çöplere hakaret ediyorsun Datte'ciğim... lütfen yapma...Anlamadım şimdi Croco aka kum tanrısı çöp mü diyorsun?
Aynen Buggy’den gördüğümüz üzere bizim kuşa el altından rüşvet versen (gerçi almıyordu ) yada sahte bir hikaye oluştursan istediğini yonko yaparsın.Sonuçta evrende gördük halk gazetelere inanıyor seçimini de öyle yapıyor halkı geç devrimciler bile her okuduklarına inanır gibi olup ağlıyorlardı hemen sözde büyük resmin farkında olan insanlar.Buggy ile gördük ki Yonkoları atayan bile WG. Bu Im ve Gorosei gram çekinmiyor ne Yonkolardan ne de Denizcilerden. Kendi aralarında takılsınlar diyorlar.
Ne alaka? Adam Mihawk'ı da indirecek kılıçcılar iç savaşa mı girecek o zaman?Yarın öbür gün Zoro amiral indiricek o günlerin hatrına şu seriyi sabırsızlıkla takip ediyorum o gün başta @sensey olmak üzere çogu kişiye bir çift lafım olucak
Mihawk Zoroya otomatik vites eğitimi vermemiş manuel vitesten anlatmış Zoro da geri viteste unutmuş kaldığı yerden sürünce araba geri geri gitmiş.Bari bunu söyledikten hemen sonra olmasaydı.
@Sir Crocodile anti objektif bir hedef tespit edildi dostumÇöplere hakaret ediyorsun Datte'ciğim... lütfen yapma...
Valla açık konuşayım. İçlerinde inanılmaz güçlü tipler yoksa bel bağladıkları tek şey antik silahlarsa bunları örgütlenmiş denizciler de bitirir. Yonkolar da bitirir. İki ıslığa mahalleyi etrafına toplayacak olan bizimkiler de bitirir. Bakalım ne çıkacak serinin asıl kötüsünün ederi de hikayesi de.Buggy ile gördük ki Yonkoları atayan bile WG. Bu Im ve Gorosei gram çekinmiyor ne Yonkolardan ne de Denizcilerden. Kendi aralarında takılsınlar diyorlar.
Dümenci yine ortalığı birbirine katmaya çalışıyor şu adamın tuzaklarına düşmemeye davet ediyorum herkesiNe alaka? Adam Mihawk'ı da indirecek kılıçcılar iç savaşa mı girecek o zaman?