25'inde doluyor.Bir ay dolmadı mı yaf, ne zaman öveceksin?
25'inde doluyor.Bir ay dolmadı mı yaf, ne zaman öveceksin?
Esir düşerlerdi. Sonra hoş geldin Impel Down.Zoro fanlarından iyi beğeni kasar bu yorum. Sanki amiral geleceğini bile bile Charlos'u kesmek isteyen Zoro değilmiş gibi.
Usta bu Zoro olmasa hasır şapkalar milyon kere ölmüştü...Resmen Zoro'nun yüzü suyu hürmetine yaşıyor bu tayfa
sen vurmasaydın ben kesicem diye şov yapıyordu müzayede tükkanındaLuffy'nin yumruğundan sonrasını kastediyorum. Evet diğerinde bilmiyordu. Bonney kurtardı.
Mumdan heykele dönüşecekken de Luffy'ye güvenmeyip poz kesiyordu nasılsa öldük diye. Bir ara ayağını kesecekti falan. Hep laf hep poz hep şov.sen vurmasaydın ben kesicem diye şov yapıyordu müzayede tükkanında
Zoro çok güçlü çok...Allah razı olsun Zoro bizimkileri Alabasta'nın tehlikeli çöllerinden de korumuş. Kum tanrısına denk geleydiler nece olurdu halleri
Datte fena algıcısın he... adam Vivi'nin orada olmadığını bildikleri için durduruyor. Asıl olay dunya hukumeti... sen var ya sennn... skskskkskAllah razı olsun Zoro bizimkileri Alabasta'nın tehlikeli çöllerinden de korumuş. Kum tanrısına denk geleydiler nece olurdu halleri