Bu bölüm 1 gün çıkacak. O yüzden spoiler da normalden 1 gün geç gelebilir.Turkiye’de Sali aksami saat 9 olmasi lazim su anda, hala salmadilar mi spoileri
Bu bölüm 1 gün çıkacak. O yüzden spoiler da normalden 1 gün geç gelebilir.Turkiye’de Sali aksami saat 9 olmasi lazim su anda, hala salmadilar mi spoileri
Yanlış hatırlamıyorsam sağlayıcılar ona fake bilgi ver demiş. 3.3 çıkmaz, başka bir sayı çıkar.Ödülü diyorsan spoilerı veren at ağızlı yalan olduğunu ve milletle dalga geçmek için yazdığını açıkladı.
Yani yarın öğle mi gelirBu bölüm 1 gün çıkacak. O yüzden spoiler da normalden 1 gün geç gelebilir.
Bundan sonra tek tek artı yazmaya gerek yok, çarpalım da piksel kaplamasınBölümde garp bb tayfasını tokatladıysa bölüm amirallere değil monkey d ailesine + yazar. Biri ana karakter olduğundan bölüm dragona da artı yazar. Bu aile serinin en güçlüleri olduğu kesinleşmiş olur. Dragondan beklentim daha da arttı kaido üstü çıkacak reis
Yav Dragon gözüksün de bir zahmet artık farklı bir psikolojide, farklı bir iş yaparken gözüksün. Hem ayda yılda bir gözüküyor hem de gözüktüğünde at gibi dinelip konuşmaktan başka bir halt yapmıyor. Shanks'tan beter herif. Shanks en azından farklı farklı aksiyonlara giriyor. Şimdi harekete geçmeyecek de ne zaman geçecek bilmiyorum. Serinin bitmesine 10 bölüm kala devrim yapacak herhalde..Dragon olacak bölümde gibime geliyor.
Bu gece de gelebilir. Spoiler sağlayacılarının keyfine kalmış. Gecikebilir dediler illa ki gecikecek demediler.Yani yarın öğle mi gelir
Vallaha ben Dragon'dan gökte uçabilen,yıldırım yağdıran,thor gibi bir şey bekliyorum.Hatta tüm hava olaylarına hakim de olabilir.Yav Dragon gözüksün de bir zahmet artık farklı bir psikolojide, farklı bir iş yaparken gözüksün. Hem ayda yılda bir gözüküyor hem de gözüktüğünde at gibi dinelip konuşmaktan başka bir halt yapmıyor. Shanks'tan beter herif. Shanks en azından farklı farklı aksiyonlara giriyor. Şimdi harekete geçmeyecek de ne zaman geçecek bilmiyorum. Serinin bitmesine 10 bölüm kala devrim yapacak herhalde..
Adam ormandan emekli Egeli memur gibi takılıyor, tek eksiği adaçayı, bu bölüm tanıdığın aldığı lakerda çıkarsa buz dolabından ne oluyor demem rakın nerede dayı derimYav Dragon gözüksün de bir zahmet artık farklı bir psikolojide, farklı bir iş yaparken gözüksün. Hem ayda yılda bir gözüküyor hem de gözüktüğünde at gibi dinelip konuşmaktan başka bir halt yapmıyor. Shanks'tan beter herif. Shanks en azından farklı farklı aksiyonlara giriyor. Şimdi harekete geçmeyecek de ne zaman geçecek bilmiyorum. Serinin bitmesine 10 bölüm kala devrim yapacak herhalde..
Şu moddayım. Denk gelsem direkt spearı çakarımSpoiler sağlayıcıları ile seni bir kafese koymak lazım reis,anca siniri atarsın hatta istersen yanına @RedTeroR'u verebiliriz.