Benim spoyu derlemişsin doğru cikarsa bana yazar @Millennium Wizard gibi hirsiz oldun basimiza.Hocalarım ben bunu uydurdum. Fake olduğu da anlaşılsın diye de ingilizce amiral lobisine artı yazar yazmıştım.... Neyse tutar umarım..
Benim spoyu derlemişsin doğru cikarsa bana yazar @Millennium Wizard gibi hirsiz oldun basimiza.Hocalarım ben bunu uydurdum. Fake olduğu da anlaşılsın diye de ingilizce amiral lobisine artı yazar yazmıştım.... Neyse tutar umarım..
Millet kaynak Montana yazsak ciddiye almaz ama kaynak Etenboby yazınca inanıyor. Bu çocuk amerikalı olsaydı beğenirdiniz ama bu çocuk Türk..Benim spoyu derlemişsin doğru cikarsa bana yazar @Millennium Wizard gibi hirsiz oldun basimiza.
@Sir Crocodile ve @kekomancer in fikirleri de almak lazımAlpamis çok sevindi, cidden Garp ölebilir.
Sen resimli atıyordun usta onları özledikBenim spoyu derlemişsin doğru cikarsa bana yazar @Millennium Wizard gibi hirsiz oldun basimiza.
DurChapter 1059: "Hero"
Garp attacks the island of Hachinosu to get Coby back.
Garp beats Burgess with one punch
Garp vs Some members of Blackbeard Pirates
Shiryu secretly attacks Garp and injures him.
At the end of the episode, we see that Garp destroyed the island of hachinosu and defeated everyone.
In my personal opinion, this chapter writes + to the admiral lobby
Source: From EtenBoby
Kanca da kesici ve delici diye kurtarabilir Croco.Garp ölürse kılıç lobisi artık durdurulamaz ya asimile oluruz ya da göç ederiz buralardan @Sir Crocodile