Koby oturmuş sandalyeye Karasakal sırtına titreşim vererek masaj yapıyor ve seraphimler hakkında ağzından laf almaya çalışıyor.Karasakal Koby’i bağlamış meyvesiyle titeşim veriyormuş diye yorumladım.
Böyle bir şey bence olamaz olmamalı önce ada tanıtılır en son panelde belki böyle bir olay olur onunda vegapunk olduğu hemen açığa çıkmazSon spoylerleri bilmiyorum ancak twiter üzerinde bir kullanıcı Lufy ve tayfasının yeni adasında vegapunk ile tanıştığını ve vegapunk'ın özellikle franky ile ilgilendiğine dair birşey yazmış.
Bakınca çok basit geldi bana Vegapunk gibi artık DNA seviyesinde olaylarla ilgilnen bir dahinin Franky gibi yarı robot bir insan ile ilgilenmesi çok mantıklı gelmiyor.
yeni arc'ın nerede geçeceği çok merak konusu ama benim düşünceme göre ufak bir ara ark olacak ordan asıl arc'ın başlangıcına geçilecek.
Resmen yanlış bilgi diye bağırıyor. Oda'nın böyle bir senaryo işlediği nerede görülmüş. 1-2 kere silüet olarak çizmezse Vegapunk'u ahımı alır vallahiSon spoylerleri bilmiyorum ancak twiter üzerinde bir kullanıcı Lufy ve tayfasının yeni adasında vegapunk ile tanıştığını ve vegapunk'ın özellikle franky ile ilgilendiğine dair birşey yazmış.
Bakınca çok basit geldi bana Vegapunk gibi artık DNA seviyesinde olaylarla ilgilnen bir dahinin Franky gibi yarı robot bir insan ile ilgilenmesi çok mantıklı gelmiyor.
yeni arc'ın nerede geçeceği çok merak konusu ama benim düşünceme göre ufak bir ara ark olacak ordan asıl arc'ın başlangıcına geçilecek.
Bence öyle düşünüyorum ama bakalım görücez.Böyle bir şey bence olamaz olmamalı önce ada tanıtılır en son panelde belki böyle bir olay olur onunda vegapunk olduğu hemen açığa çıkmaz
Çıksın artık vegapuınk denen dahi ortaya ben klasik denizcilerdeki adalet için herkezi öldürebiliriz mantığından farklı bir insan olduğuna inanıyorum ve cidden merak ediyorum.Resmen yanlış bilgi diye bağırıyor. Oda'nın böyle bir senaryo işlediği nerede görülmüş. 1-2 kere silüet olarak çizmezse Vegapunk'u ahımı alır vallahi
Oda'nın bu zamana kadar altını doldurduğu şeyleri toplasan bir elin parmağını geçmez. O yüzden beklentiye girmek gibi bir hata yapmıyorum.Seraphimler iyi güzel ama lafta kalmamaları lazım. Korsan sepetlemelerini görmek gerek sadece Teach'in reaksiyonu gibi lafta kalmazlar inşallah.
Yok artık....spoiler doğruysa bölüm süper
Rox D . Expec ölmemiş /ISPOILER]