Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Zoro lobisi arada toplanıp dönerli şekilde birbirlerini pohpohluyorlar. Adamlarda sağlam dayanışma var. Ama sağlam bir Luffy fanı darmaduman ediyor. Bunun örneklerini çok gördük.
@RedTeroR özellikle kaybedeceği savaşlara giriyordu eskiden. Tartışmalara şahit oldum baya. Dof, Ace, Kata tartışmaları hep dezavantajlıydı. Serinin ana karakterinin fanı olmak kolay tabi. :artiz:
 
Kata > Dof.
Dof seriye ileri seviye kral haki kullanımı açarak dönerse ancak fikrim değişir. Ayrıca ben Kata'nın ödülünün yıllardır artmadığını düşünüyorum şahsen. Adasından çıkmıyordur o donutçu. Seride yeniden görürsek yeni ödülü de olacaktır.
Sen de yanılacaksın demek olsun her şeyi de bilemezsin sonuçta :bilmem:
 
Ace'i savunmak çok daha zor. Luffy'nin icraatlerini sıralayınca kazanıyon zaten.

Dof'tan sonra sen de iyi gaza geldin. Bir ara G4'e aldırmadığın kimse yoktu. Ace tekliyordu, WB'yi inletiyordu. Zaten yonkouyla dövüşmek içindi. Ben mi yanlış hatırlıyorum :D
Dressrosada da g4 tek atıyordu yada kkg tek atıyordu şimdi de tek atıyor onun için değişen birşey yok.Bir laf atıyor ortaya 3 arc sonra geçerli oluyor ama o zamana dek gerçekmiş gibi anlatıyor o vakit gelince de bak demiştim oluyor :D süper taktik yıllarca tıkır tıkır işletti bunu.:hhh::hhh:
 
Sen de yanılacaksın demek olsun her şeyi de bilemezsin sonuçta :bilmem:
Dof kaliteli düşman. İlüzyona yol açıyor, güçsüz tasavvur edemiyorsun adamı. Ama dövüşlere bakarsak Kata'nın geride olduğu bir tane skill yok. G4 e pekmezi akan adamı pek ciddiye almam.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık