İçimden geçenleri biliyorsun Fandaş@RedTeroR bunu size laf anlatamayınca kullanıyor anlatacak lafı olmayınca değil
İçimden geçenleri biliyorsun Fandaş@RedTeroR bunu size laf anlatamayınca kullanıyor anlatacak lafı olmayınca değil
Ben böyle patent hacılama görmedim 15 yıllık yav he he'yi Red'e ittirmişler ayak üstüYalnız "Yav he he" muazzam bir icaat. Sanki tek bir düğmeye basıp her şeyi bitirebiliyorsun hissi veriyor. Tebrik ediyorum seni @RedTeroR kskskskk
Red'i bunu kullanmaya çok zorladım. O yüzden üstüne yıkıldı. İşin içinden çıkamayınca bunu der Red.Ben böyle patent hacılama görmedim 15 yıllık yav he he'yi Red'e ittirmişler ayak üstü
Fandaş senden başkasına yakışmıyor. Ben bile kıyıp da yav he he diyemiyorum. Hazine resmen.İçimden geçenleri biliyorsun Fandaş
Yav he he!Fandaş senden başkasına yakışmıyor. Ben bile kıyıp da yav he he diyemiyorum. Hazine resmen.
Bu Zoro lobisi arada toplanıp dönerli şekilde birbirlerini pohpohluyorlar. Adamlarda sağlam dayanışma var. Ama sağlam bir Luffy fanı darmaduman ediyor. Bunun örneklerini çok gördük.Yav he he!
Spoilerın spoilerı olan tepki gifleri de hiç gelmez inşallah.Spoiler geç çıkacakmış. Salıdan önce gelmez.
Senin üç nokta da çok iyi... Ara sıra kolaya kaçıp kullanıyorum .Yalnız "Yav he he" muazzam bir icaat. Sanki tek bir düğmeye basıp her şeyi bitirebiliyorsun hissi veriyor. Tebrik ediyorum seni @RedTeroR kskskskk