Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

Kullanılan: 19 6.4%

• Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oda anladığım kadarıyla ussop konuşması gibi etkili bi şeyler yapmak istiyor tam tersi etki bıraktığının farkında değil.2dir nakamasını bırakıyor.cidden okumadan geçtim o sahneleri.

Dragon için, ''sağa sola bakış atıp poz kesmek dışında ne yapıyor ki bu Robin sevdalısı Duragon?'' demişler. Evet hiçbir şey yapmıyor ama Dragon'un hiçbir şey yapmadığı denklemde bile denizcilerin ve WG'nin hali ortada. Bir de Dragon harekete geçse kim bilir ne olur:bilmem:

Hayır Sabo’nun gördüğünden haberleri yok.Orası yok edilecek ilk yermiş Sabo şanssız çıkmış.Piyangoyu fena vurmuş Im ve ihtiyarlar. @Monkey D. Dragon vs @Alpamis tartışmasının şans raundunun galibi Dragon. :) İki gündür tartışıyorsunuz bari bir kazanan olsun. :D
Bu kadar saf olma Mw; o gözlerden kaçar mı? İhtiyarlar bile Im'in kudretini bilmiyordur. Oda ayak yapıyor.

İyi de lulusia krallığı Yeni Dünyada Grand Line da olduğunu nerden çıkardın ki ?
Bu bölümde Yeni Dünya'da diye yazılmış sonradan farkettim ben de. Ama bu krallık Grand Line'ın ilk yarısındaydı, "Ace'in Büyük Karasakal Takibi" kapak hikayesinde Ace bu adadan da geçiyor. Grand Line adalarından bir anda Yeni Dünya'ya geçip sonra tekrar Grand Line'daki Banaro Adasına gelip Karasakala yetişti mi sonunda? Banaro Water Seven'a da yakındı. Uyuşmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık