Lulusia Kralı Seki'nin vampire benzemesi İm'e ve dolaylı yoldan Mihawk'a gönderme olabilir mi
7 adada isyan çıktı birini yok etmedi. Bence de sçtu yineMecburi olmadıkça kullanılmaması lazım gibi gözüküyor. Tüm Krallık yok edilmek istendiği için böyle oldu, birde üzerine Sabo olması. Sadece Luffygiller için tüm adayı ve adada yaşayanları niye yok etsinler.
İstense çıkıntılık yaptığı için Arabasta Krallığıda yok edilebilir mesela, Vivi'de aradan çıkardı. Senaryo gereğinden böyle yapıyor olabilir Oda, her zamanki gibi sıçmış oluyor böyle de.
Gerçi, Akainu gibi bir tipse yapabilir.
Çünkü seri baştan sona bu şekilde ilerliyor. Saydığın yerlerin hepsinde belirli olaylar neticesinde durum iyiler lehine işleyerek, uzun bir süreç içerisinde hükümetin aleyhine durumlara dönüşüyor. Ohara'da olanlar yüzünden Robin gibi birisi şuan aktif olarak kitabeleri okuyor mesela. Marineford gibi bir olayı yaratıp, Luffy için yükselme basamağı yaratmış oluyorlar. Eniess Loby'i zaten Buster Call ile yok etmelerine rağmen bir kurtuluş fırsatı yakalanıyor ve yine Luffy'nin işine geliyor bu olaylar. Wano'da öldüreyim ayağına JoyBoy'un uyanışı gerçekleştirilerek Nika karakteri canlandırılıyor. Bu olaylar neticesinde bu hükümet yok olacak, bu çok net gözüküyor. İnsanlar öğrenmesin, gizli bir silah gibi bahanelerin arkasına sığınılması boş geliyor o nedenle. Demokratik ve halk tabakasının sözlerinin önemsendiği bir ortamın varlığından söz edilmiyor ki burada, insanların tepkisi çok mühim olsun. Kendi sonlarını bir bakıma kendileri getiriyor.Böyle böyle ada ve insan nüfusu bırakılmayacak One Piece'de. Ohara, Ace'nin annesinin adası, Marineford, Wano, Arabasta, İmpel Down, Enies Lobby
Olayın gemi yetersizliğinden ziyade kesin çözüm odaklı olmasına dayandığını düşünüyorum. Profesör Clover konuşmadan önce yok edileceği kesin miydi o konuda bir yorumum yok fakat burada da kesinlik açısına bakmak gerekiyor. Lulusia'nın yok edilmesinin sebebi Sabo'nun orada olması ve IM'den haberi olması değil midir? Sabo orada olmasa ve IM ile ilgili şeyler söylemese, o ada yok edilir miydi? Edilecekse Devrimciler kendilerini nasıl büyütüyor, her isyan eden krallık bu şekilde yok mu ediliyor? Sorularla birlikte daha da netlik kazanıyor benim için durum. Xebec de muhtemelen IM'in varlığından haberdar oldu ve gerçekleşen olaylar neticesinde bu silah kullanılarak bulunduğu ada yok edildi. Silahın yetkisi IM'de olduğu için kendi bencil sebeplerine bağlanacak muhtemelen ama yine de saçma bir durum olduğu gerçeğini değiştirmez tabii ki.Yeni Dünya'da ise bu Lulucia krallığı farklı bir yorumlamayla cevap verilebilir dediğine. Denizciler adına imparator bölgelerinde toplu halde gemilerle gezmek zor olabileceği için silah sadece bu tarafta kullanılıyordur. Grand Line ve dünyanın kalanı için aynı işi 10 gemi yapabildiğinden gerekli görmemiş olabilirler. Mesela Ohara'nın kesin yok edileceği oradaki profesörle konuşmalarından önce kesin miydi? Sanmıyorum, tedbir amacıyla gemileri yollayıp adayı tecrit halinde tutmak istemiş olabilirler.
Yanlış görmediysem son mangada kadimler Sabo'nun orada olmasına şaşırıp kaderi kötüymüş diyorlar. Anladığım kadarıyla zaten yok edilecekti ülke.Lulusia'nın yok edilmesinin sebebi Sabo'nun orada olması ve IM'den haberi olması değil midir?
Japonluk hep vardı ki zaten. Bu adam uyanış kullandığında farklı bir level olacaktı orası da cepte zaten. Joy Boy'la da alakası çıkacaktı zaten yani bunu bağıra bağıra söylüyordu mangaka. Kesinleşince mi sıçtığını anladınBenim senelerdir yazdıklarımı bana geri yazma Jaq
E. Oda serisinin içine japonluğuyla sıçmak istedi ve becerdi, seçilen kişi ve seçilen millet muhabbeti yapmazlarsa ölecekler çünkü.
Aklıma geldikçe muhtemel hayalleri yazmaya çalışıyorum. Geniş açılımlı hali daha komik olabilir. Franky'nin ve diğerlerinin nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama evrendeki dünyanın şartlarına aykırı bir hayal olması gerektiği belli. Çocuk aklıyla ve dünyayı ilgilendiren bir mevzu olmalı.Üçü de olmaz bence çünkü örneğin bunların hiç birine franky katıla katıla gülmez diğerleri de