Hey lanet olası hayallere dalma dostum Croc 1 Mihawk 2'dir. Croc çölde Roger-Wb bile alırHancock'un olmadığı çok net diyebiliyorsun ama ?
Hey lanet olası hayallere dalma dostum Croc 1 Mihawk 2'dir. Croc çölde Roger-Wb bile alırHancock'un olmadığı çok net diyebiliyorsun ama ?
Evet çünkü Hancock aksiyon karakteri değil şuan. Hatta meyve kaybı yaşadı, şu noktada Jinbe tarzı Luffy olaylarına bağlanır.Hancock'un olmadığı çok net diyebiliyorsun ama ?
Crocodile dönüşmüyorsa Ivankov'un bildiği sır belli oldu
Buggy>MihawkGördünüz mü Bb>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Mihawk der.
Yap bakalım bi sıralama görelim.Evet çünkü Hancock aksiyon karakteri değil şuan. Hatta meyve kaybı yaşadı, şu noktada Jinbe tarzı Luffy olaylarına bağlanır.
Bu meyve yemiş. Belki boa'nın yeteneğini, boa'yı tayfaya alarak kullanmak istiyordur.Tayfasında güzel kadın mı var peki ?
Buna güzel diyorsan sen bilirsin.
Croco tek takılır leni unutmuşsun.Ödül ödül dendi Hancock ile kafa kafaya ödülü.Üstelik Crocodile Mihawk ve Buggy ile Lonca üyesi.Hey lanet olası hayallere dalma dostum Croc 1 Mihawk 2'dir. Croc çölde Roger-Wb bile alır