Nasıl oluyor lan o? :SCroco geçen bu ödülle en iyi yükselen falan diyordu. Hancock > Croco netleşti.
Genç Garp Luffydir. Coby gitsin Roger falan olsun.Luffy ve Coby ikilisi Roger ve Garp gibi Teach'i indirecekler. Coby'de burdan aldığı şöhretle amiral olur artık. Böylelikle Coby için genç Garp diyebiliriz
Garp ise
Belki gorosei ile 5 dk geçirmiştir ve hükumeti yıkmaya karar vermiştir reis. Devrimcilerde de kaşsızın tekine tahammül edemem diye karasakala yanlamıştır.Aokiji Coby'i kurtardıktan sonra can verecek. Çaktırmadan kaçırıp gitme ihtimali de var tabi. Sword tim birbirini kollar
Knk üzülme ama hancock ablam en güçlü 2. Savaş lorduNasıl oluyor lan o? :S
Aynen netleşti.
Bu meme oldu biliyorum ama Aokiji'nin kesinlikle bir planı olduğunu düşünüyorum.Denizcilere olan aidiyeti bitmemiş.Aokiji Coby'i kurtardıktan sonra can verecek. Çaktırmadan kaçırıp gitme ihtimali de var tabi. Sword tim birbirini kollar
Kadın - erkek ayrımı yok.Herkes dönüşebiliyor.Katarina Devon kadın değil mi nasıl taşa dönüşmüş ?
Oda amacın ne ?
Bitmediğini zetto ve doffy ye karşı gördük zaten...Bu meme oldu biliyorum ama Aokiji'nin kesinlikle bir planı olduğunu düşünüyorum.Denizcilere olan aidiyeti bitmemiş.