Reiper hayalleri bunlar işte. Hee Croc haki de bilmiyor sana göre...Şimdi Bets10 sitesine baktım, Pekomsa 1.10 oran veriyor, Croconun hiç şansı yok. Önce haki öğrensin Croco sonra oranlara tekrar bakarız
Bu hangi seviye hikâyecilik lan?
Reiper hayalleri bunlar işte. Hee Croc haki de bilmiyor sana göre...Şimdi Bets10 sitesine baktım, Pekomsa 1.10 oran veriyor, Croconun hiç şansı yok. Önce haki öğrensin Croco sonra oranlara tekrar bakarız
Netflixde The Sandman diye bir diziye başladım. Herif aynı bizim Croco gibi, kum kullanıp millete hayal gorduruyor, bir ara bunu kafese kapatïp 100 yıl mahkum ediyorlar, herifin hikayedeki konumu da düşler kralı, bizim Croco da anca rüyasında Kral olduğunu görüyor.Palyaçonun yanında hizmetçi kum kedisi, prens vampire aşık oluyor. Kafalamak için her türlü numarayı yapıyor
Kum hariç herşeyi yeyip içiyor sende yersen onun yediklerini normale dönüp kendine gelebilirsin.Fazla hikâye okumuş şimdi de yazıyor. Ne yeyip içtiğini sakın foruma yazma bak...
Onun aşçısı misin ne bildin ne yediğini? Koffycilik ve yancılık da çığır açtın cidden.Kum hariç herşeyi yeyip içiyor sende yersen onun yediklerini normale dönüp kendine gelebilirsin.