Hancock adanın güveni için şu teyzeye felan adayı bırakıp tayfaya katılsa keşke
Bu panel yeterli bu savı çürütmek için
Mihawk, Teach'in kolunu kesse.Teach ne adam çıktı, ekonomi bakanı olup ülkeyi batırsa bile sanirim yine en karlı olanı yapmış olacaktı. Adam anti eksi, eksi yazdırmamaya yemin etmiş.
WB'nin kardeşini haşlayıp çorba yaptılar. Oğlu gel gidek yardım edek diyince avel avel bakıyordu. Bir de üstüne Ace'e meydan dayağı çekti. Tayfası kaç kere gidek alak intikamı dediler.Teach ne adam çıktı, ekonomi bakanı olup ülkeyi batırsa bile sanirim yine en karlı olanı yapmış olacaktı. Adam anti eksi, eksi yazdırmamaya yemin etmiş.
Mihawk mı var bölümde?Mihawk, Teach'in kolunu kesse.
Gelip burada o kol zaten kaşınıyordu iyi ki kesildi diyecekler
Çift meyveli Karasakal'ın şu halde olması .. Beyazsakal'a yazdı bölüm ne büyük adammışsın be oyaci her bölüm sana yazıyor hâlâ , 2 milyon 3 milyonluk shichibukaileri geçtim üstüne üstlük tüm denizci kuvvetlerini karşına aldın be reis
Haki seviyeleri aynı. Yoksa, shanks daha iyi bir kılıç ustası. Daha hızlı genç olduğu için de daha güçlü.Reis buradan cidden eşitler manası çıkmaz. He Shanks daha güçlüdür manası da çıkmaz kabul ama en fazla o günkü Luffyden ikisi de üstündü h. haki ölçüsünde diyebiliriz.
Yav Aramaki de tek başınaydı geri çekildi, amiralleri hepten çarmığa gerdiler yok şöyle oldu yok böyle oldu. Ee o adam da mantıklı olanı yapip çekildi orada. Burada Teach de korkmuş bariz sekilde. Aramaki'nin reaksiyonu daha fazlaydı sadece. Konu Teach olunca niye millet farklı yorumluyor onu anlamadım.WB'nin kardeşini haşlayıp çorba yaptılar. Oğlu gel gidek yardım edek diyince avel avel bakıyordu. Bir de üstüne Ace'i meydan dayağı çekti. Tayfası kaç kere gidek alak intikamı dediler.
Ama WB tayfasını düşünüyordu gereksiz yere ölümler olmasın istiyordu şeklinde savunuldu. Şimdi bunu diyen adamlar Teach kaçtı diyor. Teach kaçtıysa WB de kaçmış korkmuş çekinmiştir.