Adam paşa olacak paşa lütfen marabalarla anma çocuğu izi kalır reis.Coby’de Kozuki ruhu sezdim. Bu çocuk Karasakal arcında şov yapacak.
Cücük Teach'in çiziminde de öyle bir detay vardı. Ay ile bir bağlantısı var.Teach belki de en planlı hareket eden karakter. Kaçıp kaçmaması ona eksi yazmaz , bir bildiği vardır. Robotları görünce de onların lunarian ırkından olduğunu fark ediyor. Kayıp yüzyıl vs. her konuda bilgisi olan biri.
Ben asıl Hancock’un meyvesinden ne çıkacak onu bekliyorum. Yeni bir mitik zoan hayırlı olsun diyebiliriz.
Değil. Ray ve Shanks haki olarak aynılar. Shanks amirali paralize edebiliyor. Luffy ne yapıyor?Luffy'nin hakisi Ray'den güçlü müdür şu an?
La Shanks ile Ray niye aynı. Hala Shanks Ray eşit diyorlar yav.Değil. Ray ve Shanks haki olarak aynılar. Shanks amirali paralize edebiliyor. Luffy ne yapıyor?
Rayleigh ne seviyededir ?La Shanks ile Ray niye aynı. Hala Shanks Ray eşit diyorlar yav.
Ray'i savunmak isteyen Shanks'e sarılıyor. Biri 80 diğeri 39 yaşında.
Soru: Oda Luffy 50 bin bayılttı bla blaLa Shanks ile Ray niye aynı. Hala Shanks Ray eşit diyorlar yav.
Ray'i savunmak isteyen Shanks'e sarılıyor. Biri 80 diğeri 39 yaşında.
Reis buradan cidden eşitler manası çıkmaz. He Shanks daha güçlüdür manası da çıkmaz kabul ama en fazla o günkü Luffyden ikisi de üstündü h. haki ölçüsünde diyebiliriz.Soru: Oda Luffy 50 bin bayılttı bla bla
Oda: Shanks ve Ray hepsini bayıltırdı
@Alpamis : Bana ne ya, bana ne shanksla ray aynı olamaz.