Ray sözünü etti. Güvenceleri yaslanacakları dağ Luffy'dir.Hancock un ray in bacaklarına yaslanması aşırı tatlı bir sahneydi.Bildiğin babası görüyor.Neyse artık babası geldi yanına kimse kılına dokunamaz.
Ray sözünü etti. Güvenceleri yaslanacakları dağ Luffy'dir.Hancock un ray in bacaklarına yaslanması aşırı tatlı bir sahneydi.Bildiğin babası görüyor.Neyse artık babası geldi yanına kimse kılına dokunamaz.
Ben göremedim. Hangi sayfa? Gura gura saldırısından emin olamadım ama meyveyle havada yarattığı çatlaklarmış gibi göründü bana.Teach'de de sanki yıldırım efektleri var. Büyük ihtimal kral hakisi var.
Hancock'un skili zaten toplu taşlaştırma (alan saldırısı), kalpten ok fırlatma (Luffy'e sallamıştı), dokunduğu yeri taşlaştırma (Smoker'ın Juttesi, Px)Hancock gücüm benim güzelliğime bağlı demiş. Yani hancock güzel diye taşlaşmışlarsa bu yüzden sadece hancock düzeltebiliyor olabilir.
Ace gerisi olmaz ama yaa . xdBen sülaleme ahbabıma karımın eşine dostuna bakarım gerisi beni ilgilendirmez diyor işte.Herkes bir Wb değil cümle aleme babalık yapsın.
Nesnelere yaptığını da gördük ama saldırıdan saldırıya değişiyordur bu. Bu bölümde taşlaştırdığı herkesin gözleri kalp şeklinde. Güzelliğinden dolayı direk taşlaşmış gibi görünüyorlar. Normal şartlarda o ok yağmurunun millete tek atacağını sanmam.Hancock'un skili zaten toplu taşlaştırma (alan saldırısı), kalpten ok fırlatma (Luffy'e sallamıştı), dokunduğu yeri taşlaştırma (Smoker'ın Juttesi, Px)
Şimdi benim güzelliğime bağlı diyorsa alan saldırıcı olmayacak demektir. Meyveyi direkt çöpe atar bu tarif, bence tamamen blöf ve BB'ye yedirmişler meselayı
Adam kayırıyor ama. Ölen kişi prestijini eksiltecek biri değilse burun kıvırıyor, baktı onca senenin gazı, oyaji hikayesi tüm dünyada patlıyor, hemen magazine yetişip muskoooo diye boy gösteriyor.Ben sülaleme ahbabıma karımın eşine dostuna bakarım gerisi beni ilgilendirmez diyor işte.Herkes bir Wb değil cümle aleme babalık yapsın.
Wb mi daha iyi baba Yasopp mu karar veremiyorumAdam kayırıyor ama. Ölen kişi prestijini eksiltecek biri değilse burun kıvırıyor, baktı onca senenin gazı, oyaji hikayesi tüm dünyada patlıyor, hemen magazine yetişip muskoooo diye boy gösteriyor.
Shichi gücü kullanmıyor aslında. Kingin bedenini kullanıyor. Bu bize kingin bedeninin çok daha dayanıklı olduğunu gösteriyor ki zaten öyle. Şuana kadar seride gördüğümüz en seviyedeki doğal ırk. Oden ve bigmomım bedeni bile bu seviyede defansa sahip değil.Bu Vega shichi gücü uğraşacağına, amiral robotlar yapsaydı. Minik amiralleride görürüz gerçi ilerde. Wg tarafına full robot dolduracak. Mf Pxleri sıradan oldu, şimdi bunları çıkardı.