Teach çok düşünceli adam canım.Sen söyledin ya. Olay, ter bezlerinin çalışma saatlerine denk gelmiş. Yanlış anlaşılmaları önlemek için taktiksel geri çekilmiş.
Teach çok düşünceli adam canım.Sen söyledin ya. Olay, ter bezlerinin çalışma saatlerine denk gelmiş. Yanlış anlaşılmaları önlemek için taktiksel geri çekilmiş.
Millet leblebi gibi komutan yerken,Big mom'ın kaçıncı güçte olduğu belli olmayan adamını mı övüyorsun xdSabo olayı sbs idi.Kart bilgileri de full yanlış değildi. Neyse argüman da gelememiş zaten.d
Spoiler'da Hancock'ı öldürse bile adamları yine taş olarak kalacak denmiş. Zaten Rayleigh gelince BB'nin anlaşmaya zorlanması da bu sebepten.Şunu anlamadım Karasakal,Hancock'ı öldürüp meyvesini çalsa yine adamlarını kurtarmayacak mıydı?Yani Karasakal, Hancock'ı öldürüp yine adamlarını kurtarabilirdi.
Karasakal'ın Hancock'ı öldürmeme sebebi daha iyi bir sebebe dayandırılabilirdi.
Neyse...
Düzelttim.Rayleigh + Hancock vs BB + Koby zorlu bir dövüş bu kadarını ben de kabul ediyorum.
Peki Rayleigh gelince "Da- Dark King" deyip terlemesi de anlaşmanın bir parçası mı ?Spoiler'da Hancock'ı öldürse bile adamları yine taş olarak kalacak denmiş. Zaten Rayleigh gelince BB'nin anlaşmaya zorlanması da bu sebepten.
Hancock > Crocodile çok net.Yanlış anlamayın.
Hancock hem adaya saldıran marinelerle, Coby ile ve Seraphimlerle dövüşüyor üzerine Tüm BB tayfası olaya dahil oluyor onlarla da dövüşüyor, tüm bunların üzeine coby'e diz çöktürüyor BB tayfasının tamamını hallediyor.
Hancock > BB
Aranızda yanlış anlayan varsa düzeltsin anlayışını