Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazsakalın çırağı lafı çok ağır, BB geniş bir tip olduğu için koymamış. Düşün biri WB'ye Rocks'ın çırağı diye posta koyuyor. Aynı şey.
 
Bu arada bölüm gerçekten Ray'e büyük artı yazıyor.

Bu adam yıllardır eline kılıç almamış... sürekli gezen içen yaşlı bir adam. Yani Garp gibi aktif değil. Burada iki olay var;
1- Ray ne kadar yaşlı ve yıllardır aktif olmadığı için de güçten düşmüş olsada... adamın muhteşem bir ağırlıgı ve caydırıcılığı var. Yani hani derler ya ölüsü yeter öyle bir şey. Yani bu adam zivesinde nasıl bir canavar ve efsaneyse... hala millete geri vites yaptırıyor(Millet dedigim de iki meyveli Yonko he ksksk). Bu da bu adamın zirve halini her türlü Yonko yapar.

2- Bb'nin ne olursa olsun nasıl bir hayvan olduğu malum. Adam normal bir karakter değil. Hiç uyumayan, muazzam fiziksel gücü olan ve hayvan gibi de ağlam iki meyveye sahip bir adam. Yaşlı Ray'in bu adamı alamayacağını hepimiz biliyorduk zaten ama Oda bunu Ray'in ağzından bize şöyle sunuyor " Artık yaşlıyım... o yüzden bu adamı alabilieceğimi sanmıyorum". Bu adam dediği adamı hepimiz biliyoruz. Yani burada Ray'in dediği sözle...olayın Ray'in yetersizliği değil... yaşlılığından dolayı olduğunu gösteriyor bize Oda çakalı. Zaten yukarı da dediğim gibi güçten düşmüş olsa da ağırĺığı yetiyor adamın. Muazzam iş.

Bu bölüm Teach'e güzelce eksi yazdı maalesef. Geri vitesin Kralı oldu adam.

Mihawk dan sonra Ray de hanemize bir artı yazdı... başarılı bir iki bölüm... slsksksk
Merak etme bro bu geri vitesler Shanksin mezarında Luffynin aglamasiyla son bulacak :artiz:

O yüzden cömert cömert dağıtıyor geri vitesleri Oda efendi :a:
 
Yaşlı genci ezer. Wb'den yaşça bayağı büyük bir tip dediğin lafı ona söyleyebilirdi. Bizim kültürün aynısı bu tarz aksiyonlar bizde de var.
Yine de koyar adama gelmişsin Yonko olmuşsun dünkü bebe çekiyolar, Teach de ayni muameleyi Luffy'e çekecek ama Luffy dövecek. Teach dövememiş diyeni.
 
Hancock olacağı çoktan belliydi. O yüzden Yamato'nun katılmayacağına emindim.
Bir teori bile yazmıştım.
Tam olarak hikayeye uymasa da konunun gidişatı beklediğim gibi. Hem teori de hem de yorumlarda yazdiklarimla (Çünkü konuya ekleme yapamadım smile kullandığım için) ben eminim ya. Hancock tayfa üyesi.
Link atsana. Bakayım bir teorine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık