Yine hangi yanlış teşhisinden bahseceksin merak ettim bak.Adamla uğraşmaktan cevap veremedin ki, önce benim sorumu cevapla
Yine hangi yanlış teşhisinden bahseceksin merak ettim bak.Adamla uğraşmaktan cevap veremedin ki, önce benim sorumu cevapla
Bir serseriye gönül verdik... Dava büyük.Ben kadar kazık yiyen adam yok ya algı adama inanma. İnvik ile iyiydik çok paslaşırdık forumdayken ama forumda değildi bırakmıştı.O yokken Montana ile sıkı fıkıydık paslaşmalar oluyordu sonra bir baktım İnvik foruma geldi iki güne ne olduysa kanka olmuşlar artık pas mas ta yok Roberto Carlos frikiği yiyorum sırayla.Bu nedir arkadaş dedim ya adaletin bu mu dünya
Zincirlerini tutamadın mı yeterince?Ben kadar kazık yiyen adam yok ya algı adama inanma. İnvik ile iyiydik çok paslaşırdık forumdayken ama forumda değildi bırakmıştı.O yokken Montana ile sıkı fıkıydık paslaşmalar oluyordu sonra bir baktım İnvik foruma geldi iki güne ne olduysa kanka olmuşlar artık pas mas ta yok Roberto Carlos frikiği yiyorum sırayla.Bu nedir arkadaş dedim ya adaletin bu mu dünya
Konu aramasından ya da bildirimlerinden git bak derdim de neyse sinirlenmeyeyim. Kısa süreli küseyim bari. 1 saat yeter.Yine hangi yanlış teşhisinden bahseceksin merak ettim bak.
Bölüm çıkınca tekrar oylatın, bakın juriyi sunuyorum. @kekomancer @Ron Swanson @amaneden @Sodex alin bu Juri'den çıkan sonuç helaldir.Olur Keko objektif adam. Ama beraberlik ilan etmek en iyisi. Yoksa @Montana'ya ayıp olur.
Edit: Bir görmek lazım bölümü. Seraphimleri görmedik daha.
O kadar kişiye gerek yok. En objektif üyeye soralım bitsin. E en objektifimiz de ben olduğum göre...Bölüm çıkınca tekrar oylatın, bakın juriyi sunuyorum. @kekomancer @Ron Swanson @amaneden @Sodex alin bu Juri'den çıkan sonuç helaldir.
Forumun yalnız kovboyu @Mike ne yapsın pekiBen kadar kazık yiyen adam yok ya algı adama inanma. İnvik ile iyiydik çok paslaşırdık forumdayken ama forumda değildi bırakmıştı.O yokken Montana ile sıkı fıkıydık paslaşmalar oluyordu sonra bir baktım İnvik foruma geldi iki güne ne olduysa kanka olmuşlar artık pas mas ta yok Roberto Carlos frikiği yiyorum sırayla.Bu nedir arkadaş dedim ya adaletin bu mu dünya