Belki kendi ve asıl adamları gitmemiştirAdamlar Hancock alicaz diye gelip Coby kacirmis ya bir de dayak yemisler sanirim. Bu karasakaldan fazla beklentiye girmisiz.
Belki kendi ve asıl adamları gitmemiştirAdamlar Hancock alicaz diye gelip Coby kacirmis ya bir de dayak yemisler sanirim. Bu karasakaldan fazla beklentiye girmisiz.
Belki buggye satarTeach Koby'de bir potansiyel keşfedip Hancock'un yerine onu seçmiş diye yorumladım meyvesi falan da yok çocugun nakamam ol falan der
Yahu meyve ile tek atıyor adam zaten. Luffy'nin alan hasarı mı var bu konuda? Herkes için benzer sistem mi işliyor?Aga Luffy balıklar için kullanıyor bu hakiyi, bi zahmetn Croco'da denizci erlerini bayıltsın.
Bundan sonra gireceği ilk aksiyonda belirleriz, bu şekilde gireceksen girelim yoksa bekle bekle, sonunu göremeyiz. Crocodile gerçek bir rakiple karşılaşsa bile üç beş sayfadan fazla görebileceğini sanıyor musun? Ben sanmıyorum, sayfalarıyla seni tatmin edecek bir Crocodile savaşı hiç bir zaman göremeyebiliriz. Şöyle düşün, Kid & Law vs Mama bile neredeyse of panel bitecekti.
Diyeceğim, Crocodile'ın bu günden itibaren gireceği ilk aksiyonu baz alırız.
Blackbeard saldirdi diyor. Hancock has adamları taş etmiş.Belki kendi ve asıl adamları gitmemiştir