Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayyaş acaba Teach yenemem derken tüm tayfasını mı düşünüp söylüyor yoksa sadece bir vs bir mi bakıyor? Bölüm Dof'a + yazar.

Bu arada forumda her zaman şamata vardı ama önceden analiz vb de vardı. Seride bilinmezlik vardı. çerlo rosa'yı tahmin etmişti iyi kötü. Şuan görmediğimiz bir durum yok. İm üstüne de analiz yapmaya gerek yok.
ne demek im uzerine analize gerek yok seri sonu fena geliyorum 😅😅
 
şimdi bu güç dengesi kafamı bozdu 1 tane savaş lordu var yonko seviyesi direk bi 2 tane sağ kol seviyesi savaş lordu var bu adamlar yonko alamıyorsa kaido ve wb iyi taşımış yonkoları
 
Orasi öyle canim. Ama geçmis sayfalara bakarsan fazla uçanlar oldu o yüzden dedim. Yoksa Ray bayağı güçlü adam BB de tırsmis zaten ufaktan. Ama BB > Ray netligi @Mr. Bushido ve dnsnin yüreğini zıplatacak ufaktan.
Yasli rey'in... Bb'yi alamayacagini bende biliyorum ama oyle ya da boyle Bb kacinca guzel makara oldu. Yoksa adsm eline yillarca kilic almamis bir zahmet oyle olsun reyiz. Ama BB ye yine eksi yazar skksksk
 
Ayyaş acaba Teach yenemem derken tüm tayfasını mı düşünüp söylüyor yoksa sadece bir vs bir mi bakıyor?
Söylerkenki ifadesine bakmak lazım, kaos olmaması için savaşmak istememiş olabilir sonuçta birçok insan taşa dönüşmüş, BB ve Ray gibi iki karakterin savaşında bu taşlaşan elemanların büyük bölümü un ufak olurdu.
 
Eski Shichi'ler dolardan hızlı değerlenirken Seraphim'lerin güçlü olması lazım zaten. Komutan ayarında çıksalar bile yeter. Teach'in vizyonsuz hareketinden sonra en azından sözlü olarak hakkının verilmiş olması güzel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 64)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık