Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bunu sen demesen bari. Geçen bölüm çıktığından buyana takılmadığın konu kalmadı ama sana olunca hemen "Üslup" işine giriyorsun...

Sadece benimle alakalı değil ki, genel mesajlarından dolayı diyorum bunu sana. Karşılık verdiğini düşünebilirsin, dışarıdan öyle görünmediğini belirteyim.
 
Görünen o ki Oda coby nin kaçırılması vasıtasıyla tayfa ve sword organizasyonu arasında zorunlu ittifak kurdurmayı planlıyor. Denizciler sadece bi Coby için riske girmeyeceklerdir muhtemelen ve kurtarma işi de tayfaya havale edilecek gibi.
 
Schi'ler bir yonkou + tayfasından fazlası ediyormuş demek ki. BB'nin ödülü de Mihawk'a yazdı. Tayfasız, Yonkou olmadan ödül 3.6 milyar olur, daha ne olsun.

@Sir Crocodile Croco'nun ödülü, Hancock'u görünce daha da iyi bir temele oturdu. İlk düşen Schi olmasına rağmen ilk 3'te olarak güncellemiş Oda. Tahminim Dof da Croco civarı bir ödülle dönerdi.
Hala tayfasiz diyorsunuz. Birlikten bahsediliyor. Denizci avlama hareketi felan deniliyor. Ayrıca Yonko olmak ödül artırsa Law ve Kid, Luffy ile nasıl aynı ödül alıyor?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık