Mihawk geçti. Crocodile çağırınca koşa koşa geldi.WB'yi öldüreceğim deyip, yediği tokattan sonra WB tayfasıyla Aka karşısında poz veren Croco'yu kimse geçemez yancılıkta.
Mihawk geçti. Crocodile çağırınca koşa koşa geldi.WB'yi öldüreceğim deyip, yediği tokattan sonra WB tayfasıyla Aka karşısında poz veren Croco'yu kimse geçemez yancılıkta.
Detay lazım mevzu şu an çok karışıkLaw, Rocky Port'un beyni olarak biliniyor. Hükümetin Law için aranma sebebi. Law ve Wang Zhi arasında bir şeyler yaşanmış olmalı. @Dattebayo..! Efsane isimden kalp hacılamış olmasın bu dedin hiç olsun efsane kısmı tuttu. Rocks korsanlarından.
Milleti de korku saldı. Law'a sallıyorlar yine.
Yemin ederim Oda havai fişek gösterisi yapıyor. Yeter lan Oda biraz da sonraya bırak bi' gün değil ya olum her ay az az patlatırsın bizim gözlere de yazık ahahha.Kim bilmiyorum ama o Roger ve Garp bütün Roks tayfasnı yendi hikayesini düşleyenler güzel patlayacaklar onu biliyorum
Ace yaşasaydı Op vb bulmaya gerek kalmadan K.k olmuştu.Ace yenilir. Suçlusu Luffy olur.
Yani Beyazsakal korsanlarının önündeki tek engel yazar. Yok onları oraya koyan yazar değil. Birader ne soluyorsunuz anlamıyorum bazen.
Elbet detay lazım. Ama bu olayın beyni Law denmişse ve bu her ne ise büyük pay onun olmalı.Detay lazım mevzu şu an çok karışık
Crocodile söylediğinin arkasında durmamaya alışık zaten. İttifak konusunda da aynısı oldu.WB'yi öldüreceğim deyip, yediği tokattan sonra WB tayfasıyla Aka karşısında poz veren Croco'yu kimse geçemez yancılıkta.