Hancock'un yeteneğini çalmamış Teach onaylanmış spoiler.
Öyle olmuş olmalı ama yine de önce ki spoiler da sıkıntı var. "Çalma" olaylarını söylediler ya sahte ya da yanlış anladılar bilemiyorum...
- Spoiler verenler
- Ciddiyet
Seç birini?
Hancock'un yeteneğini çalmamış Teach onaylanmış spoiler.
Öyle olmuş olmalı ama yine de önce ki spoiler da sıkıntı var. "Çalma" olaylarını söylediler ya sahte ya da yanlış anladılar bilemiyorum...
Olum seni OP bilgisinde katlarım ben konuşturma beni şimdi...Mangayı bilmediğin için ben öğreteyim şu olayın aynısı yaşanmıştır şaşırmana gerek yok.Croco hakkında da böyle cahil cahil konuşuyorsun işte
Anladım.Yeteneğini çaldıysa Hancock sizlere ömür onun yazılmadığını da algıladın mıOlum seni OP bilgisinde katlarım ben konuşturma beni şimdi...
Önce ki spoiler da yeteneğini çalmış falan diyorlardı "Engellemiş" değil. Bunu bile algilayamadın mi?
Mihawk o mochiden şaşlık kebabı yapar, dilik dilikYaşayan efsane geleceğin yonkosu Katakuri nerde , tayfayı toplayıp gidip cross guild'i düşürse de yonko olsa
%100 eminim ki seraphimleri geçemediler baltigoyu yok eden adamlar kuja adası bir miktar fodder denizciyi ekmek arası yapar rayleiğide cila niyetine götürürler.2 meyvelik BB'yi Hancok tutabiliyorsa seriyi okumaya gerek yok.
Ondan öncekinde de Rayleigh büyük balon patlamış yazıyordu.Olum seni OP bilgisinde katlarım ben konuşturma beni şimdi...
Önce ki spoiler da yeteneğini çalmış falan diyorlardı "Engellemiş" değil. Bunu bile algilayamadın mi?
Worstgen'de paylaşılan saçmalıklardan biri daha. Onaylı değilse ciddiye almamak lazım.Ne bileyim yav. Bir şey anlamadım ki spoilerdan, bir spoilerda alındığını ima ediyor diğerinde gücünü kaybetmedi diyor...
Ondan öncekinde de Rayleigh büyük balon patlamış yazıyordu.
Hancock gücünü bir süreliğine kaybettiğine göre Teach onu tutmuş.2 meyvelik BB'yi Hancok tutabiliyorsa seriyi okumaya gerek yok.
La fontaine sen de bu spoilere bakıp başıma ekşidin ne çabuk unuttun. BB eziyordu hani.