Spoilerı gördükten sonra @Chibi Şeytan Yamato fanı olmayı bırakır artık.
Tayfaya gelmeyince yenilgiyi kabul edip bıraktı zaten. Neden kullanıcı adı değiştirdi sanıyorsun.Spoilerı gördükten sonra @Chibi Şeytan Yamato fanı olmayı bırakır artık.
Ray gibi kansız zor bulunur denizciler tekrar peşine düşer rahatı bozulur diye ace i sattı .Rayleigh'e Zoro'dan çok Sanji benziyor dediğimde ne tepkiler aldım seneler önce, buyrun. Ace'i duble girerlerken rum içen adam Grand Alın'a depar atarak yardıma gidiyor.
Yamatoya gelsin.Spoilerı gördükten sonra @Chibi Şeytan Yamato fanı olmayı bırakır artık.
Sanji daha iyidir. En azından Momo'yu idamdan falan kurtardı Ray bildiğin oturup izliyordu kaptanının oğlu can verirken.Rayleigh'e Zoro'dan çok Sanji benziyor dediğimde ne tepkiler aldım seneler önce, buyrun. Ace'i duble girerlerken rum içen adam Grand Alın'a depar atarak yardıma gidiyor.
Valla seçeneklerden biri meyveyi başkası için almak niyetinde olabilir.Bende onu anlamaya calisiyorum. Sehvet gerektiren meyveyi nasil kullanacak ne yapacak
Yanlışlıkla yorumuna kalp attım, beni vurmuş oku galiba. XdBir tane daha Mero Mero Teach fan artı yapmışlar
R-Luffy sen çalış ben biraz etrafı kolaçan edeyimSanji daha iyidir. En azından Momo'yu idamdan falan kurtardı Ray bildiğin oturup izliyordu kaptanının oğlu can verirken.
Spoilerde oyle birşey yazmiyor. Öldürmeden nasil çalmışlar yahu.Croc ve Mihaw eşit konumda zaten şuan. Güç konusunda öncesinde de yazdım. Amiraller harcanmaz şu noktada Luffy durumlarına saklanır. Fakat bu iki karaktere Amiral adayı gonderseler bu ikili kazanır.
Sonrasında Weevil için güçlü deniyor. WB'nin oğlu olma muhabbeti var, fakat hala kapalı kutu ve yalan bir olay gibi duruyor. Bir şey görmedik doğru düzgün o yüzden onu kenara koyuyorum. Onlardan sonra Dof gelir, Dof'un işlenme muhabbeti olacak mı bir daha o bile sıkıntı. Yani Oda kıyak geçerse bir ihtimal bir şey olabilir ama yoksa onun için durum kötü. Karakteri bir daha aksiyon da görmeme ihtimalimiz bile var...
Onun peşine bence Hancock ve Jinbe geliyor. Fakat Hancock da meyve kaybetti şimdi. Belki farklı şekilde bir güçlendirme alır ve sonra Moria geliyor. Moria kendini toplasa bence çok daha güçlü birisi ama Absalom sonrası o durum zor.
Benim için böyle.
Zaten pek çok okuyucunun da gözünde ön planda olan karakterler Croc-Mihawk-Dof üçlüsü...
Hancock'un meyveyi çalmışlar.