Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ray diyoruz da karşıdaki adam belki de serinin son baş düşmanı olacak. Bu adamda tarihteki en güçlü meyvelerden ikisi var. Hatta Teach'e göre en güçlü meyve de Yami Yami no mi. Aynı zamanda D. bu adam. Teach hikaye açısından çok daha özel bir yerde değil mi?
Bunları bende biliyorum Alpa'cığım... Teach bence de bir hayvan ama serinin yazarıda Oda işte... biliyorsun herifi. Ayranım dökülmesin kafasında bir adam.
vergo gibi tüm bedenine koka basabiliyor olması lazım. kara kral oradan geliyor bence. ray ezilmez ama bırak imparatoru, amiral bile alamaz. destek gelmezse kaybetmesi normal.
Valla bilmiyorum ama Ray güçsüz bir adam değil. Tabi Teach de tam bir canavar... en azında yenerse baya zorlanır. Ben Birazda Oda açısından düşünüyorum olayları.
 
Haydaaa. Şöyle bir şey var. Rayleigh rezil de olmuş olabilir, bilemedim:
Billur geçmiş Yaşlı Ray = yonko diyenlerle (bunu da kim diyorsa artık kıçı kırık Kizaru karşısında terlemiş güçten düştüğünü dile getirmiş bir adam var mangada anasını satayım)

Zirvesinde olsa canını feci sıkar BB'nin ama şu haliyle çok zorlayacağını sanmam. BB'nin bu güce ulaşmış olması lazım. Shanks ile dövüşse yenebilmek için katakulli yapar derdim ama yaşlı ve çaptan düşmüş Ray'e karşı böyle bir şey çizmez Oda. Ray'in itibarını korumak için de zirvesinden uzak olduğunu belli eden bir şey söyletecektir. Hem Rayleigh'e hem Hancock'a hem de Coby'e çökerek Luffy'i kafes dövüşüne çağırmış kirli döş. Bu iş buradan dönmez o BB ölecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık