Final villian olmasa da Luffy'nin rakibi olacağı bariz. Rakibi Luffy olmadıkça yenilmesini hiç beklemiyorum. Dolayısıyla doğru ise Ray'e geçmiş olsun.Bb final villain olacaksa bence şu sıralarda yaşlı Rayleigh'i rahatça yenebiliyor olmalı.
Final villian olmasa da Luffy'nin rakibi olacağı bariz. Rakibi Luffy olmadıkça yenilmesini hiç beklemiyorum. Dolayısıyla doğru ise Ray'e geçmiş olsun.Bb final villain olacaksa bence şu sıralarda yaşlı Rayleigh'i rahatça yenebiliyor olmalı.
Marco'nun kaldığı ada, WB'nin memleketi.
Tamamdır hatırladım.Teşekkürler.Wb'nin doğduğu yer.
Bence BB ezici bir galibiyet alır, almalı.Rayleigh gibi tecrübe deryası adamın ölüsü bile Teache kök söktürür. Yenilse bile Teach bir süre kendine gelemez.
Rayleigh haki tabanlı dövüştüğü için bence Teach için zor olur.Rayleigh ve Kizaru'ya denk desek bile amiral yonko farkı iyice belli oldu bence Shanks'lı bölümlerde. Tecrübesi bile kurtaramaz gibi.
Ben öyle düşünmüyorum. Çünkü Rayleigh ne kadar yaşlı bile olsa şu an ezici bir yenilgi alması zor. Garp bizzat kendi ağzıyla belirtmişti bu durumu. Denizciler aynı anda 2 efsane ile baş edemez diye ( Whitebeard - Rayleigh)Bence BB ezici bir galibiyet alır, almalı.
Koffyci olarak geldin yine, beni görünce dayanamıyorsun...Okumadığın belli xd
Yani orası öyle. Ama Luffy'nin ne seviyelere geldiği yerde Teach de böyle bir savaşta zorlanmamalı diye düşünüyorum.Rayleigh haki tabanlı dövüştüğü için bence Teach için zor olur.
Garp'ın mizacı bu bence. Rayleigh o savaşta olsa çok bir şey değiştiremezdi. Amiral'lerin 2 tanesi adam akıllı savaşmadı bile o savaşta. Teach'in de serideki önemi Ray'den daha fazla. Misyonu çok büyük. Dünyayı karanlığa boğacak biri olarak çıkacak piyasaya herhalde. Arada büyük güç farkı var.Ben öyle düşünmüyorum. Çünkü Rayleigh ne kadar yaşlı bile olsa şu an ezici bir yenilgi alması zor. Garp bizzat kendi ağzıyla belirtmişti bu durumu. Denizciler aynı anda 2 efsane ile baş edemez diye ( Whitebeard - Rayleigh)
Rayleigh, Luffy'nin korsanlar kralı olduğu günü görebilmeli bence.Yazık olur göremezse.Rayleigh'e bence büyük ayıp olur.Rayleigh vs BB olabilirmiş.