Evet uzun zaman sonra son bölüm itibariyle bir göz atayım dedim, malum bir kaç sene önce manga yeni yeni bm tayfasını gösterirken burda ki arkadaşlara hancockun 3. Komutan seviyesinde olmadığını mihawkın 1. Komutan seviyesinde olmadığını uzun uzun anlatmaya çalışmıştım. Ancak ikna edememiştim hatta coby amazon lilye gidip tek başına hancocku devireceğini iddia eden arkadaşlarda mevcuttu velev ki muhalefet olup hancockun koramiral seviyesinde olduğunu iddia edenler de olmuştu 3. Komutan seviyesi veya koramiral seviyesi ne zamandan beri yonkou as adamlarını ve koramirali hiç edebiliyor? bu bölüm içimin yağları eridi.
Üstünkörü bir araştırma ile söylüyorum, hancockun meyve yeteneklerinin hepsi şehvete bakmamakta temas halinde vurduğu kısımları canlı cansız istisnasız taş yapabilmekte üstün fiziksel gücü de çabası. Shichilerin bu seviyede olduklarını baştan beri biliyor ve iddia ediyordum çünkü belliydi baştan beri o sinyali veriyordu zaten bazı arkadaşlar kabullenmeyip gömdükçe gömse de ödülleri 600-700m civarı olur deseler de, Şimdi görüp neden şaşırıyorsunuz???
Ayrıca taşlaşma konusuna değinecek olursam köle oku isabet etmesi gereken bir güç aynı anda karasakalın black hole atmasıyla isabet almamalarının bir bağlantısı var. Coby isabet almıyor etkilenmemesinden değil. açıkça karasakal "bıraksam bizi taşa çevirirsin" diyor zaten.