Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk bile bu seviyeleri gördüyse Teach nasıl bir hayvan çıkacak merak ediyorum. Serideki güç dengelerinin anası ağlayacakmış gibi hissediyorum. Luffy finalde BM+Kaido'yu an anda alacak seviyeye falan gelecek muhtemelen.
 
Kraker eline gazeteyi alınca şöyle düşünecek "Daha birkaç hafta önce yanındaki kadın olmasa yeneceğim Hasır Şapka Wano'da Kaidou'yu indirmiş, vay be, demek ben de yonkou seviyesi varım."
Şimdi Kraker kendi yonkouluğunu ilan etse yeridir. Kimse itiraz edemez adama. 2-3 haftadan fazla olmadı Lufi ile savaşalı.


Bir de şu seride en anlam veremediğim olaylardan biri de bu geçmeyen zaman meselesi, neden zaman geçmiyor? Olaylar arası geçsin 3 ay, geçsin 6 ay 1 yıl, denizde yolculuk etmilş olsunlar 3 ay, mola versinler bir adada, 3-4 ay dinlensinler, ne olacak yani? Her şey birkaç günde gerçekleşmek zorunda mı? Amaç ne cidden?

Zaten bu zaman meselesinin farkına varınca tayfa arasındaki bağlar da saçma gelmeye başlamıştı bana. Üç beş aydır birbirini tanıyan adamlar kırk yıllık arkadaş gibi samimiler, birbirleri için tehlikeye girip ölüp bitiyorlar, peh:/
Zaman meselesine kesinlikle katılıyorum.Benimde en kıl olduğum konulardan biriydi.Yarın birgün tayfanın maceraları bitip kendi aralarında sohbet ederken uzun bir serüvenden gelmiş olmaları maceralarını daha anlamlı kılardı.Ama bizim tayfanın öyle köklü bir geçmişi yok.Şu an serinin başından beri max 2.5 yıl geçti sanırım.Ts ye kadar olan maceraları bile yanılmıyorsam 7-8 ay.Çok çok az.Sadece ts ye kadar olan kısım en az 2 yıl,seri sonunda da 5-6 yıllık bi maceralarının olması çok daha etkileyici olurdu.

Bir de ben tayfadan kimseyi kaybetmemelerine kıl oluyorum.Tayfada var 8-9 kişi.Bi ton maceraya giriyorlar ama bi Allah'ın kulu ölmedi daha.Çok pollyanna,çok sahte bir macera.Halbuki maceralarının sonunda kaybettikleri arkadaşlarını ansalar,seri sonunda bulundukları konuma kolay gelmeyip acılarla oraya geldiklerini görsek daha etkileyici olur.Plot armorun bokunun çıktığı bir seri op.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık