Göndermeyi anlamadığım için yalandan beğenip geçecektim ama soru sorduğun için vicdanım rahat etsin diye bunu yazarak belirtiyorumGarp olmasa şimdiye tuzla buz oldulardı. Rockstar babasının intikamını alacak mı dersin?
Göndermeyi anlamadığım için yalandan beğenip geçecektim ama soru sorduğun için vicdanım rahat etsin diye bunu yazarak belirtiyorumGarp olmasa şimdiye tuzla buz oldulardı. Rockstar babasının intikamını alacak mı dersin?
Demeyelim öyle ben seviyom kedi kızıKezban haki işte.
Göndermeyi anlamadığım için yalandan beğenip geçecektim ama soru sorduğun için vicdanım rahat etsin diye bunu yazarak belirtiyorum
Silip süpürür, net
Kötü bir şey demedik be!Demeyelim öyle ben seviyom kedi kızı
Ben 2y öncesi haline daha sıcaktım ya niyeyse zaman atlamasından sonra soğudum.Yok bununki doğrudan farsçadaki kezban. Geminin kezbanıdır neticede. Ki kezban da; bir yeri idare eden kadın ya da kahya kadın.
Kezban haki akar.
Ne güzel dövmüşler be... içimin yağları eridi... kskskskBırakın ulan Buggy samanın kellesini şrfszler
Mihawk'ın farkı şu ki... Kim ortada olsun fark etmez... Mihawk ortada olmasa bile en fazla ödülü alıyor... o yüzden Mihawk burada diğerlerinden çok net ayrılıyor. Bu bölüm Mihawk tartışmalarını net olarak bitirdi datte'ciğim...Sadece Mihawk'a + basıyorsunuz da posterde kimi ortaya koysan onu yonko yapacak adamlar. Mihawk kadar Croco'ya da + yazmış.
kara kara yıldırımlar da var. Uyanmak üzere olan bir güç hahahahaŞimdi namide gerçekten kralların hakisi mi var yoksa jinbe salak mı
Başka bir soru sorayım ben de madem öncekinde mevzuyu anlamasan da hassasiyet gösterip ponçiklik yaptın.Sadece Mihawk'a + basıyorsunuz da posterde kimi ortaya koysan onu yonko yapacak adamlar. Mihawk kadar Croco'ya da + yazmış.
Zorbalığa karşıyız. Mihawk elbette Buggy ve Croco'dan ayrılacak çapı belli ligi belli de Buggy'i yonko yapan şey bu ikiliye güç geçirecek kadar güçlü olduğunun düşünülmesi. Sadece Mihawk'a ekmek çıkarıyorsunuz gerek yok adamın buna ihtiyacı yok zatenNe güzel dövmüşler be... içimin yağları eridi... ksksksk
Mihawk'ın farkı şu ki... Kim ortada olsun fark etmez... Mihawk ortada olmasa bile en fazla ödülü alıyor... o yüzden Mihawk burada diğerlerinden çok net ayrılıyor. Bu bölüm Mihawk tartışmalarını net olarak bitirdi datte'ciğim...