Mihawk imparator olmakla ilgilenmediğini söylediğinde, Crocodile o zaman ben imparator olayım diyebilirdi, sence neden sessiz kaldı @Sir Crocodile Bey?
Mihawk imparator olmakla ilgilenmediğini söylediğinde, Crocodile o zaman ben imparator olayım diyebilirdi, sence neden sessiz kaldı @Sir Crocodile Bey?
2 tane yonko indirmiş adamları küçümsemek istedikleri kadar dayak yesinler bu aradaBizimkileri küçümsemiş ya da yaralı olduklarını düşünmüştür haklı olarak. Cracker 2-3 haftada bandajtan kurtulamamış. Bizimkiler hızlı iyileşiyor.
Sol koldu lütfen.Bir tarafın sağ kolu suite çizik atamazken diğeri 2 suitli adamı hiç etmiş 5 saniyede ondan olmasın
İstersen dersin, önünde duran mı var. :SO halde Crocodile Mihawk'tan güçlüdür diyebilir miyiz?
Croco yakında beni engeller, yaz bunu
Sana soruyorum arkadaşım, bi cevabın yok mu?İstersen dersin, önünde duran mı var. :S
İstersen dersin, önünde duran mı var. :SO halde Crocodile Mihawk'tan güçlüdür diyebilir miyiz?
Seninki saklanmayı sever, yürek olmadığı kendisini tümüyle sakladığı Baroque Works'ten belliydi. Kafayı gidip denizcilere atacak yürek yok Croc'ta...Kusura bakma ama alaka yok. Mihawk ilgilenmediğini söylemiş, Croc öldürüp gitse Denizcilerin önüne atsa kelleyi o anılırdı. Fakat dediğim gibi planı uygulamayı daha önemli bulmuşlar.
Sir Crocodile Bey, siz Crocodile'ı Mihawk ile kıyaslamasaydınız ısrarla, ben gayet güzel savunuyordum Crocodile'ı. Hata sizde, neden böyle bir gaflete düştünüz ki?!İstersen dersin, önünde duran mı var. :S
Croc haki eklese Akainu ölürdü diyen adamsın geçmişte.
Bir de Croc Alabasta'daki garibanların gözüne girmek için 40 takla atmış bir tip Mihawk gibi biri de değil ama niyeyse sus pusCroco yakında beni engeller, yaz bunu