Çünkü sevdiği izin vermezdi malumMihawk imparator olmakla ilgilenmediğini söylediğinde, Crocodile o zaman ben imparator olayım diyebilirdi, sence neden sessiz kaldı @Sir Crocodile Bey?
Çünkü sevdiği izin vermezdi malumMihawk imparator olmakla ilgilenmediğini söylediğinde, Crocodile o zaman ben imparator olayım diyebilirdi, sence neden sessiz kaldı @Sir Crocodile Bey?
Luffy'nin hikayesi yeni başlıyor. Mihawk 20 senedir bu denizlerde.Adam ablukadan elini kolunu sallayarak çıkmış gitmiş. Sen kaçıyor diyorsun. :d
Edit: Kaido olsa dediği yerde Luffy+Law+Kid vardı. Senin mantıkla Luffy de yonkou etmez.
Ben de denklemde Türkiye olmaya adayım.Resmen 2. Dünya savaşı müttefik devletleri.
Yav he he. Bavulunu toplayıp kaçıyordu.Bahane değil gerçek
Yeni Dünya'da Wano'ya girmekle sıradan adaya girmek bir değil trollüğünde dibini sıyırıyon harbiden ayrıca kaçmak ne alaka adam keyfini bölüyorlar diye gitmiş
Olum bu adamlar bir plan kurdu. Olmak istese öldürür geçerdi Croc da Mihawk "Neden öldürdün" mü diyecekti sana göre? Demek o da ilgilenmiyor ki uyguladıkları planı yürütmeye koyuluyorlar.Mihawk imparator olmakla ilgilenmediğini söylediğinde, Crocodile o zaman ben imparator olayım diyebilirdi, sence neden sessiz kaldı @Sir Crocodile Bey?
Yani? Kaido olsa gelemezdim diyor adam ama Luffy orada.Luffy'nin hikayesi yeni başlıyor. Mihawk 20 senedir bu denizlerde.
Demek Kaido>Güncel Luffy Zoro Law kidOlayın Mihawk ya da Kaido'sunda değilim de bizzat Kaido için dendi o laf. Olay Kaido'nun adamları değil yani.
Yok öyle değil. Ödüllere baktın mı anlaşılıyor her şey. Buggy öldürseler Mihawk imparator ilan edilecek, bunu Croc'da biliyor.Olum bu adamlar bir plan kurdu. Olmak istese öldürür geçerdi Croc da Mihawk "Neden öldürdün" mü diyecekti sana göre? Demek o da ilgilenmiyor ki uyguladıkları planı yürütmeye koyuluyorlar.
Yani yapacakları işi "Ünvan" noktasından daha değerli görmüşler.
He yani Mihawk ile alakası ne? Luffy'den cekinmiyorlar kabul ettik diyelim bunun Mihawk'a faydası ne? Luffy Aramaki geldi diye kaçıyor mu? Mihawk Denizci Erlerinden kaçıyor.Yani? Kaido olsa gelemezdim diyor adam ama Luffy orada.
Haddini bildiği için olabilir mi?Olum bu adamlar bir plan kurdu. Olmak istese öldürür geçerdi Croc da Mihawk "Neden öldürdün" mü diyecekti sana göre? Demek o da ilgilenmiyor ki uyguladıkları planı yürütmeye koyuluyorlar.
Yani yapacakları işi "Ünvan" noktasından daha değerli görmüşler.