Teşekkürler reis bende 1haftadır acaba gelecek bölüm Carrot olcak mı diye düşünüyordum
Teşekkürler reis bende 1haftadır acaba gelecek bölüm Carrot olcak mı diye düşünüyordum
Sırf spoiler bölümünü bu hıyarlar yüzünden okumak istemiyorum artık.
Bende olsam spoiler sağlayıcıları gibi yaparım adam gif atıyo resim atıyo sende acaba spoiler gelcek mi diye takip ediyosun acaba yeni twit attımı diye hesabına bakıyosun adamlar ekmeğindeSırf spoiler bölümünü bu hıyarlar yüzünden okumak istemiyorum artık.
Bildirimleri aç.Bende olsam spoiler sağlayıcıları gibi yaparım adam gif atıyo resim atıyo sende acaba spoiler gelcek mi diye takip ediyosun acaba yeni twit attımı diye hesabına bakıyosun adamlar ekmeğinde
O zaman bu adamlar ilgi manyağıBildirimleri aç.
İlgi şeysiler evet. Şeysi kısmı net yazılamıyor buradaO zaman bu adamlar ilgi manyağı
Bu külotçu yapmıştır be reis önce Luffy için Kaidoyu harcadı şimdide Coby için Hancock'u harcıyabilir daha dünkü bebe(haki kullanıyomu onu bile bilmiyoruz)koskoca kral hakili korsan imparatoriçesi bir velete yenilirse oda senin yazarlığına tüküreyimBu at ağızlılar gene ne sıkıyor bilmiyorum ama külotçu çakal Hancock'u Coby'e yem ettiyse şöyle bir 6 aylık yıllık izin kullanmanın vakti gelmiş demektir.
Coby'nin gitmesinden belliydi. :/Kadın düşmanı Oda lordlardan tek Hancocku harcatmış.