Sen mi yaptın?
Bunu yapan kişiye tepkim...
Sen mi yaptın?
Yok lan gezinirken gördüm. Ben bu işlerde kötüyüm.Sen mi yaptın?
Demek genelde de Croco'yu oraya yakıştıranlar çokmuş. Bizkm forumda Mihawk tarafi baskınYok lan gezinirken gördüm. Ben bu işlerde kötüyüm.
Vay dünyada @Sir Crocodile gibi insanlar varmış ben @Sir Crocodile gibi dünyada tek insan var sanıyodum bu beni üzdü
Demek genelde de Croco'yu oraya yakıştıranlar çokmuş. Bizkm forumda Mihawk tarafi baskın
Forumun aktif %60 kullanıcısı kılıç lobisi üyesi veya kılıç fanı ama dünyada one piece hakkında en iyi adam akıllı düşünen bu forum heraldeDemek genelde de Croco'yu oraya yakıştıranlar çokmuş. Bizkm forumda Mihawk tarafi baskın
Vay dünyada @Sir Crocodile gibi insanlar varmış ben @Sir Crocodile gibi dünyada tek insan var sanıyodum bu beni üzdü
Çok gördüm ben spoiler zamanı bu tip yorumlardan, dediğin gibi...Demek genelde de Croco'yu oraya yakıştıranlar çokmuş. Bizkm forumda Mihawk tarafi baskın
Zaten baştan amiral sevip kaybettimÇok gördüm ben spoiler zamanı bu tip yorumlardan, dediğin gibi...
@Adaletsever Sen üzülmeye mahkumsun ne diyeyim...
Olayı açıklamıştım.Demek genelde de Croco'yu oraya yakıştıranlar çokmuş. Bizkm forumda Mihawk tarafi baskın
Bu tarz şeyler olacağını ilk Nika zamanları demiştim ben 8 metre de olacak ateşte çıkaracak ki Kaido karşısında deve dönüştü zaten.Güneş ismi şekilli olsun diye verilmedi op dünyasında biri yalan atmadıysa efsane denilen şeyler uydurma değiller. @Sir Crocodile Adam rüyasını çizmiş senin gibi üstü açık kalmış.Mihawk abisi varken ne haddine...