Bencede öyle. Doğru diyorsun.Shanks<<Mihawk net de neyse.
Bencede öyle. Doğru diyorsun.Shanks<<Mihawk net de neyse.
Bunu senin de yapacağını düşünmezdim.Bencede öyle. Doğru diyorsun.
Ödülde gecer mi?Zoro ve Sanji eşit olduğu için seri sonu Sanji'nin Mihawk'ı geçeceği gerçeği...
Dişlerimi sıka sıka... Yakında diş kalmayacak ağzımda.Bunu senin de yapacağını düşünmezdim.
Hocam gerçekler karşısında kendinizi bu kadar kasmayınDişlerimi sıka sıka... Yakında diş kalmayacak ağzımda.
Gerçeklerle bir derdim yok ki benim.Hocam gerçekler karşısında kendinizi bu kadar kasmayın ya
Onlara ödül koyacak bir hükümet olacağını sanmıyorum finalde. One Piece bulunup dünyada devrim olunca bunu da halk kahramanı ilan edecekler. All Blue'yu bulunca orada yüzen bir Aşk Restoranı açacak devlet destekli. Ödemeyi nakit değil kadınlardan öpücük karşılığında alacak bu sapık. İki okama hesabı zorla ödemeye kalkıp bununla sürtüşmezse üstüne daha da ödül konmaz bence.Ödülde gecer mi?
Brookuda yanına restoran müzisyeni olarak alır brookda ödemeyi külot olarak alırOnlara ödül koyacak bir hükümet olacağını sanmıyorum finalde. One Piece bulunup dünyada devrim olunca bunu da halk kahramanı ilan edecekler. All Blue'yu bulunca orada yüzen bir Aşk Restoranı açacak devlet destekli. Ödemeyi nakit değil kadınlardan öpücük karşılığında alacak bu sapık. İki okama hesabı zorla ödemeye kalkıp bununla sürtüşmezse üstüne daha da ödül konmaz bence.
Alabasta'daki deve girişte durur, Kinemon alevli kılıç gösterisi yapar, Aokiji içeceklere buz koyar vsBrookuda yanına restoran müzisyeni olarak alır brookda ödemeyi külot olarak alır
Normal şartlarda geçer.Ama Oda troll sevdiği için ve en büyük kılıç koklayıcısı olduğu için bilemiyorum.Ödülde gecer mi?