Zoro'ya destek atacak ki dövüşün sonunda Mihawk'ın yenilgisini kullanıp Dof = Mihawk kartını oynasın@Millennium Wizard tüm sitenin merak ettiği bir soru
Mihawk vs Zoro olduğunda kimi tutacaksın ?
Zoro'ya destek atacak ki dövüşün sonunda Mihawk'ın yenilgisini kullanıp Dof = Mihawk kartını oynasın@Millennium Wizard tüm sitenin merak ettiği bir soru
Mihawk vs Zoro olduğunda kimi tutacaksın ?
O mübarekleri karıştırma şimdiBu çıkarım gücünle Lütfü fanı olman normal.
Mw= Çağrı Bey
Ben: Tuğrul bey
Mihawk ne bilsin gözlemi?Mihawk gözlem kullanmıştır ya. Bakmıştır rakibinden daha güçlü, ertelememiştir diyeceğim ama farklı bir şekilde de olsa onu da erteledi sayılır. çok uzak bir geleceği görüyorsun mihavk
Kardeşler arasında hiyerarşi olmaz benim örneğim daha uygunduO mübarekleri karıştırma şimdi
Ayrıca verdiğim örnek tam yerindeydi çakma paralel seni
Shanks gözünü açmış bunun zamanında. Az köftehor değildir bu konudaMihawk ne bilsin gözlemi?
Yav he he!Kardeşler arasında hiyerarşi olmaz benim örneğim daha uygundu
Mesela konu sen olsaydın Yossi kohen örneği verirdik
Zoro'nun k.hakisini kıskandığı için kör etmiş teorileri kol geziyor netteMihawk ne bilsin gözlemi?
Shanks'a bak; tesisat ustası gibi hak açıp haki kapatıyor.Shanks gözünü açmış bunun zamanında. Az köftehor değildir bu konuda
Haki bizde ata sporudur :SShanks'a bak; tesisat ustası gibi hak açıp haki kapatıyor.
Biz, haki açıp haki kapatan neslin torunlarıyız!