O bu değil de koskoca mihawka şimdiye kadar kimse yara açamamış mı? Adamda bir tane bile bildiğimiz bir yara yok. Adamın zırh hakisi çok mu güçlü ne.
O bu değil de koskoca mihawka şimdiye kadar kimse yara açamamış mı? Adamda bir tane bile bildiğimiz bir yara yok. Adamın zırh hakisi çok mu güçlü ne.
Adam çok teknik oynuyor artı her şeyi dodgeluyordur muhtemelen. Üstüne deli gibi zırh basmış da olabilir. Zoro'dan anlıyoruz ki deli gibi de h. Hakisi var. Adam ödülünü sonuna kadar hak ediyor.O bu değil de koskoca mihawka şimdiye kadar kimse yara açamamış mı? Adamda bir tane bile bildiğimiz bir yara yok. Adamın zırh hakisi çok mu güçlü ne.
Savaşmıyor ki adamO bu değil de koskoca mihawka şimdiye kadar kimse yara açamamış mı? Adamda bir tane bile bildiğimiz bir yara yok. Adamın zırh hakisi çok mu güçlü ne.
Yanlışın var hocam. 3 kat daha zor olacak. Son hesaplamalarıma göre 3.14 hatta.Ne kadar kaidoyu luffy yensede hepimiz biliyoruzki luffy uyanış olmasa net bir şekilde kaybetmişti ben blackbeard vssinin kaido vssinde 4kat daha zor olacağını ve en az 1tayfa üyesinin öleceğini düşünüyorum
3 desen inanmazdım ama 3.14 beni tavladı.Yanlışın var hocam. 3 kat daha zor olacak. Son hesaplamalarıma göre 3.14 hatta.
Jozu'yu geçemeyince tabi vistaya da birsey yapamadi, seviyesini anlayip wb'ye gidemeyen, yemeyen birinden bahsediyorsun. Croco bile daha adamdı. Shanks'la yaptıklari düello. Ciddi olsalar indirmek için yaralar yumagı olur ve inerdi. Tabi o ciger varsa shanks gibi akainu'ya ayar verse de olurdu tabi sonrasinda ölmeden. Ciddi vs. atabilecek bir karakter degil gibi. O zoro'yu beklesin anca korkak. Tabi oda power verecek belliki şimdiye kadar yapmadigi seyi yapacagi için. Yürek power alacak heraldeO bu değil de koskoca mihawka şimdiye kadar kimse yara açamamış mı? Adamda bir tane bile bildiğimiz bir yara yok. Adamın zırh hakisi çok mu güçlü ne.
Atma şu oku be kardeşim! Al patladık şimdiden!Çok erken konuşuyorsun.
Vampir adam normalO bu değil de koskoca mihawka şimdiye kadar kimse yara açamamış mı? Adamda bir tane bile bildiğimiz bir yara yok. Adamın zırh hakisi çok mu güçlü ne.