Eğer oda zoan uyanışı için sadece dayanıklılık iyileşme falan derse çok büyük kolaya kaçmış olurZoanlarda uyanış melez form.
Eğer oda zoan uyanışı için sadece dayanıklılık iyileşme falan derse çok büyük kolaya kaçmış olurZoanlarda uyanış melez form.
Zoanlar form değiştiriyorEğer oda zoan uyanışı için sadece dayanıklılık iyileşme falan derse çok büyük kolaya kaçmış olur
Lütfü ekstrem ana karakter şakayı bırakırsak luffynin uyanışı 2 tür meyve uyanışını kullanıyor blackbeard ise 2 meyve kullanıyor bence eşit ama Lütfü şuan blackbeardın tek dokunuşuna bakarZoanlar form değiştiriyor
Paramecialar çevreye etki ediyor
Lütfü torpil bombasının efsanevi Nika meyvesi ikisini de yapıyor
Luffy ve Karasakal savaşı daha haki odaklı dönebilir o yüzden. Nika'yı fazla görmemek benim için daha iyi olur.Lütfü ekstrem ana karakter şakayı bırakırsak luffynin uyanışı 2 tür meyve uyanışını kullanıyor blackbeard ise 2 meyve kullanıyor bence eşit ama Lütfü şuan blackbeardın tek dokunuşuna bakar
Bence karanlık hakiyide çekebilirLuffy ve Blackbeard savaşı daha haki odaklı dönebilir o yüzden. Nika'yı fazla görmemek benim için daha iyi olur.
Uyanış uyanış çok bi gözümüze soktular, zor bir ayrıntıymış gibi. Melez formu daha Alabastada yapıyordu karakterler. Şu da var Zoan uyanışını Kaido'da görmeyeceksek nerede göreceğiz?Zoanlarda uyanış melez form.
Bi ihtimal sengoku ama sanmam en fazla vegapunk açıklarsa öğrenebilirizUyanış uyanış çok bi gözümüze soktular, zor bir ayrıntıymış gibi. Melez formu daha Alabastada yapıyordu karakterler. Şu da var Zoan uyanışını Kaido'da görmeyeceksek nerede göreceğiz?
Anlamadım ben bu işi.
Hakisi neden olmasın?2.dakika 40.saniye bu tarifenin meyvesiz ve hakisiz luffye uygulandığını düşünün artık luffyi pipet olarak kullanırız şuan blackbeard vs luffy olsa net olarak blackbeard alır
Akainu çok kasmadan Jozu'nun attığı buzu toz ediyor. Luffy o yumruğa kral haki şelalesi akıtıyor görünmez zırh basıyor o etkiyi alıyor.Adam neredeyse yumruğuyla ada parçalicaktı