Ya zateb büyük ihtimal değiştirdi bu muhabbeti... ill başta kafasında kesinlkle böyle bir şey vardı. Ama ne olduysa artık olmadı. Zaten Zoro'nun gücünde bir sıkıntı yok... sıkıntı hikayesinde...
Ya zateb büyük ihtimal değiştirdi bu muhabbeti... ill başta kafasında kesinlkle böyle bir şey vardı. Ama ne olduysa artık olmadı. Zaten Zoro'nun gücünde bir sıkıntı yok... sıkıntı hikayesinde...
Sigara Fıs dedikten 10 dakika sonra ben... ksksksks
Bu duellolarin sonuca bağlanmaması çok garip değil mi? Normalde biri yenilene kadar devam edilir?Ben kabullendim bunu.
Kabullendiğim diğer konu ise yonkou Buggy'nin daha güçlü olmasına rağmen denizci erleri kestiği için Mihawk'a daha fazla ödül verilmesi.
Kabullenecek başka şeyler varsa da yazın.
Örnek: Kılıç ustalara aralarındaki hesapları kapatırken hakilerini de kapatırlar
Gibi.
Bağlanmış bak adamlar Mihawk üstün diyorlar.Bu duellolarin sonuca bağlanmaması çok garip değil mi? Normalde biri yenilene kadar devam edilir?
Bağlanmamış bunu biliyoruz. O adamlar Buggy için de Mihawk'tan güçlü diyor.Bağlanmış bak adamlar Mihawk üstün diyorlar.
En kötü beraberlik, şayet ikisinden biri kazanmış ise o kişi kesinlikle Mihawk olur.Bu duellolarin sonuca bağlanmaması çok garip değil mi? Normalde biri yenilene kadar devam edilir?
Zoro'ya şimdi ölecek falan dedik 3x acı 5x ızdırap acaba ne bok yesem
Bağlanmamış çünkü kolunu kaybetmiş.Kanka bir east blue tatil yapıp döneceğim devam ederiz demiş gidiş o gidiş...Bu duellolarin sonuca bağlanmaması çok garip değil mi? Normalde biri yenilene kadar devam edilir?
şey de çok iyiydi ryuumanın torunu şeysi.Hala mı Zkk la ? Neyse bana daha çok eğlence çıkar