Ace çaylak haliyle jinbei'yi iyi tokatlamış, denizciler işini biliyor en büyük gücü uyanmadan öldürdüler.
Bu sefer doğru dedin,xdÖyle bir tavrım yok ama bir zıtlık oluştu taraflar arasında. Güçsüz çıkarsa tartıştığım kişiler açısından sorun olacağı için benim için iyi olur. Yoksa Mihawk ile derdim yok. Aslında Mihawk bahane. Biz tartışmayı seviyoruz. Bugün Mihawk yarın Zoro. Onlar açısından Luffy.
Yani benim böyle bir tavrım varsa karşı tarafında Luffy ile ilgili aynı tavrı vardır o zaman.
Linlin'den kurtuldu ödülü artar adamın.Bg mom’ın sağ kolu olmak ödülüne -1 milyar yazıyor.
Sakin ol dostum.Trionun bozulduğu yok.Oda Wano'da buna noktayı koydu ve Yamato'yu gemiye almayarak pekiştirdi.Jinbei'yi sevdiğim doğrudur ama Monster Trio'nun bozulmasına ne gerek vardı?
Madem Monster Trio bozulacaktı o zaman ne diye Yamato'yu tayfaya almadın?Sonuçta Yamato,Monster Trio bozulmasın diye tayfaya alınmadı.
Seriye olan sevgim azalıyor maalesef.
Crocodile ortaklık yapmaz leni unuttun.
Usopp 500 Milyon, Robin 930 Milyon. WB'nin 2. Tümen Komutanı Ace 550 Milyon.Ace çaylak haliyle jinbei'yi iyi tokatlamış, denizciler işini biliyor en büyük gücü uyanmadan öldürdüler.
O zaman ki Jinbei şuankinin 1000'de 1'idir yauv. :dAce çaylak haliyle jinbei'yi iyi tokatlamış, denizciler işini biliyor en büyük gücü uyanmadan öldürdüler.
Tek atmış Kata'ya.Kata bayılmış mı ne olmuş acaba? Caesar Germa'ya bende sizle geliyim diyor. Kesin tekledi ikisini Caesar.