Ulan sfagagahahaga bunu nereden buldun özel günler için zulada mı saklıyordun asdasfgagha
Ulan sfagagahahaga bunu nereden buldun özel günler için zulada mı saklıyordun asdasfgagha
Bananeden kastımı bile anlamıyorsun, cidden aynı dili konuşmuyoruz. Croco>Zoro olsun yani ne olmuş diyorum. Hayır kesinlikle bu kabul edilemez falan mı dedim de bana bu argümanı sürüyorsun. Banane yani, olsun Croco daha güçlü.Bananesi yok, verilen ödüller aynı yerden.
Crocodile nasıl Zoro'dan güçlü olmuyorsa (öyle banane diyip kaçmak yok) Mihawk'ta Yonko seviyesi olmuyor.
Yok Crocodile > Zoro evet diyorsan tamam dediklerinden bir anlam çıkarmaya çalışayım ve Mihawk acaba Yonko seviyesi mi diye bir düşünelim.
Gerçeğin ne olduğu belli, Croco nasıl Zoro'dan güçlü değilse, Mihawk'ın ödülü de denizci avcısı olduğundan şişmiş ve Yonko seviyesi değil, şişmiş hali bile Shanks'a eşit değil.
Daha nasıl bir bilgi bekliyon?Nerede geçiyor bu bilgi? Yine yazmaya başladınız kendi hikayenizi...
Tam tersi olmasın? Biliyorsun reis köpekleri sever.Mihawk Gemide Sabahları Croco'yu uyandırken LSKDJALKDJSAKLDJLAKDJSAKLJDSKALJDLAKDJSAKLJDSAKLDJLASKJD @Mihawk @Sir Crocodile
Kılıcı ayrı satılıyor ise alacağım.Siparişi verdim:
Geçen denk geldim çok iyi değil mi ama aksdkashdkjasdUlan sfagagahahaga bunu nereden buldun özel günler için zulada mı saklıyordun asdasfgagha
Tamam o zaman sen Croco > Zoro, Mihawk Yonko seviyesi savun.Bananeden kastımı bile anlamıyorsun, cidden aynı dili konuşmuyoruz. Croco>Zoro olsun yani ne olmuş diyorum. Hayır kesinlikle bu kabul edilemez falan mı dedim de bana bu argümanı sürüyorsun. Banane yani, olsun Croco daha güçlü.