Benim geçen haftaki serzenişi argüman olarak paylaşıyor :d O kadar kötü durumdaAdam enerji ve argüman depoluyordur belki. Eski mesajlarınızı okumaya hazır olun
Çok şükür Mihawk konusunda açığımı bulamaz :d
Benim geçen haftaki serzenişi argüman olarak paylaşıyor :d O kadar kötü durumdaAdam enerji ve argüman depoluyordur belki. Eski mesajlarınızı okumaya hazır olun
Ölmek mi ? Onun şu anki durumunu, ölmüş de ahiret hesabını veriyor şeklinde yorumluyorum.Erkan ölü taklidi yapıyor, yoksa peşini bırakmayız ama
Bunu yazarsın anlarız da bu bölüme gelip kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz falan, komik duruyorÇok alıngan ve kırılgansın reis her şeyi Mihawk'a getiriyorsun
On sefer alıntıladıysam bir ya da ikisine cevap verdi. Kf'yi terk etmesi muhtemel.Ölmek mi ? Onun şu anki durumunu, ölmüş de ahiret hesabını veriyor şeklinde yorumluyorum.
Kaldır o engeli aradanAdamı engellediğim için nickini de unutmuşum.
Kumkun ve Sanji'ye sıra gelmedi henüz. Yılların zehri bir günde çıkmaz. Bırakın millet boşalsın
Aslında ateşim, eskiden olduğu gibi ciddiye alsam biraz uğraşırdım yine Mihavkçıkla bu bölüm ama artık eğlencesi daha cazip geliyor bölümlerin ya.Benim geçen haftaki serzenişi argüman olarak paylaşıyor :d O kadar kötü durumda
Çok şükür Mihawk konusunda açığımı bulamaz :d
Ayarını kaçırdım sanırım. Daha fazla devam etmeyeceğim. Özür dilerim, şahsını rahatsız etmek gibi bir amacım yoktu.Yukarıyı oku, trollüğe devam edersen de et...
Rahatsız olmadım olan şey ortada onu söylüyorum, sıkıntı yok yani.Ayarını kaçırdım sanırım. Daha fazla devam etmeyeceğim. Özür dilerim, şahsını rahatsız etmek gibi bir amacım yoktu.
Rahatsız olmadım olan şey ortada onu söylüyorum, sıkıntı yok yani.
Ayarını kaçırdım sanırım. Daha fazla devam etmeyeceğim. Özür dilerim, şahsını rahatsız etmek gibi bir amacım yoktu.