Evet bölüme bak mesela Mihawk ile ilgili ne var ? Hiçbir şey, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruzSenin kafayı yaşamak isterdim reis çok güzel kendin çalıp oynuyorsun mis gibi <3
Evet bölüme bak mesela Mihawk ile ilgili ne var ? Hiçbir şey, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruzSenin kafayı yaşamak isterdim reis çok güzel kendin çalıp oynuyorsun mis gibi <3
Şu anda bir Ağustos Devrimi yaşanıyor resmen.Mihawk sevdalıları siteyi öyle bir esir aldı ki ne Sanji ile dalga geçebildik ne de başka bir şey hakkında konuşabildik. Az salın da havalandıralım buraları. Yeter da çay da çay.
İçinden hala diyor zatenKadio'yu yener demişsin Mihawk için.
Adam vampir aga normal.Yonkou olmak demek hedef olmak demek. Mihawk bunu biliyor. Adam yonkou olmak istemiyorum, huzurlu bir hayat istiyorum diyor. Huzurlu hayattan anladığı da maymunlarla dolu korkunç bir adada tek başına bir şatoda yaşamak.
Irkidişlirimi dikinini iffitmem diyen Shanks, Buggy'ı bu ikisinin elinden alabilecek mi bakalım
Kaido iner inmez Wano önü geldi. Burada da Hiyori vardı yav diyor.Shanks anca o lafı East Blue çöplerine söyler. Kaptanının oğlu öldükten sonra MF'ye gelebildi anca, milletin yorulmasını bekledi.
Kaido iner inmez Wano önü geldi. Burada da Hiyori vardı yav diyor.