Neyine okey demişim? Kendisi çalıp kendi oynayan adamlara bir şey demeye gerek yok.@Sir Crocodile @Mihawk ne dese okey okey diyorsun sence bir anlam aramlımıyız
Ben çağırınca koşa koşa gelen bir adam sonuçta...
Neyine okey demişim? Kendisi çalıp kendi oynayan adamlara bir şey demeye gerek yok.@Sir Crocodile @Mihawk ne dese okey okey diyorsun sence bir anlam aramlımıyız
benimde kolacımÇaycım o çünkü.
Adam zamanında hızlıymış sonradan uslanmış işte neresini anlamıyorsun.Ulan madem bu hayat bu kadar YOR(D)U seni ne demeye korsan oldun
Yonkoların başına ne geldiğini gördünüz bende arka planda kalmayı tercih ederdim hele one piece dünyasında tek tabanca oluyimde o kadar insan var kimbilir kaç kişi mihawkı arıyor kılıç ustalığına 1.olmak için valla hemen kaparlar yanlamak en iyisiBen yıllardır diyorum bu adamda Usoppunki gibi milleti kandırma yeteneği var diye, herif tam bir Zübük.
benimde kolacım
Son mangadan sonra komutanlarım
Benden söylemesi bu Mihawkla Croconun sonu Dojinshi mangalarında biter.Yonkoların başına ne geldiğini gördünüz bende arka planda kalmayı tercih ederdim hele one piece dünyasında tek tabanca oluyimde o kadar insan var kimbilir kaç kişi mihawkı arıyor kılıç ustalığına 1.olmak için valla hemen kaparkar yanlamak en iyisi
Ne diyelim buggy croco ile olduysa mihawkta maymunla olurmuşYalnız "İstese yonkou olurmuş" goygoyu da güzelmiş.