Aga Zoronun yaptığını bir yelpazeyle herkez yapardı, ateş kesmekte neymiş Kinnemon dövüşseydiya bari Kingle. balinaya gelince tek bildiği koca kıçını kaldırıp yumruk atmak.Battal reis görmeyeli hiç değişmemişsin.
Demli amirim (kafasını sallar)
Croc: Mihawk agam hiç tek yedin mi?Mihawk : bunca yıl şarap içtim, çayı çok geç keşfettim bayağı iyimiş
Crocodile : WB ile olan dövüşüm hala akıllarda
Mihawk : Ne?
Crocodile : benim çayım ağızda tat bırakır ağam
Mihawk : tazele o zaman hadi bakalım
Orasına bir şey diyemem. Hâlinden pek memnun gibi görünüyor sanki. Sadece onun Crocodile sevgisi kadar bende enerji yok.Hiçbir şeye benzemez patlamanın korkusu. Dün gece gözüne uyku girmemiş, sigaraya bile başlamış olabilir. Arkadaş tavsiyem, acilen Croco'yu bıraksın. Yoksa kanser olur.
Yok dostum, bilgisayardan çok iskelet maksattı. Bu kadar çok kişi seni alıntılıyıp Crocodile gömüyor ki dayanabilmen ilginç. Bana bu kadar yazsalar "yeter" deyip ortamı terk ederdim.Yatıyorum şuan rahatım, bilgisayar başında niye oturayım böyle? :S
Yazar mala bağlamış mantık aranmaz zaten bu saatten sonra. Doğru konuşmuş ilk defaGeçen dedim bunu Miyataya. Abi yazar sorunlu dedi.
Neyine terk edeyim? Kendi hikayelerini anlatıyorlar boş boş, Manga geldi beraber iş yapıyorlar ama hala hikayelerdeler. Kendileri çalıp kendileri oynasınlar ben gülüyorum onlara çoğunlukla. Fakat ciddi ciddi bu kafada olduğunu düşündüğüm bir kaç kişi var onlara gülmek yerine üzülüyorum sadece...Orasına bir şey diyemem. Hâlinden pek memnun gibi görünüyor sanki. Sadece onun Crocodile sevgisi kadar bende enerji yok.
Yok dostum, bilgisayardan çok iskelet maksattı. Bu kadar çok kişi seni alıntılıyıp Crocodile gömüyor ki dayanabilmen ilginç. Bana bu kadar yazsalar "yeter" deyip ortamı terk ederdim.
@II. Invictus hakkında içten içe ne düşünüyorsan onu okumuşsundur asdkfjsdldfPeki ben bunu ne olarak okudum?
Orasına bir şey diyemem. Hâlinden pek memnun gibi görünüyor sanki. Sadece onun Crocodile sevgisi kadar bende enerji yok.