Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapabildikleri ve yapamayacakları konuş. Dof mesela Luffy'e ortaklık teklif eder mi MF de? :oops:
Luffy'i küçümsediği için etmez.Ama bu Luffy'i zayıf ya da güçsüz yapmıyor.Sürekli örnek verdiğin stampede filminde Croco'nun ederi belli oldu.Zoro ya da Sanji.Luffy dövdüğü adamın gerisinde kalmadı ve kalmayacak.
Oda gruplara önem veriyor.
Shichiler - Novalar - İmparatorlar.Hepsi kendi sınıfındaki karakterlere saygı duyuyorlar ve özellikle aynı jenerasyon vurgusunu yapıyorlar.Verdiğin teklif örneğinin hiçbir anlamı yok.Boş.
 
Bölüm bayağı iyi aslında. Ödüllerin saçmalığı hariç güzel bölüm olmuş. Bölüm sonunda Sabo'nun çıkması da merak uyandırıcı. Vivi'yi felan kurtardı mı ? Zor durumda yardım mı istiyor ? açıklanacak soru işaretleri var o kısımda.

Onun harici seride hala birşeyler eksik, umutsuzluk görmek istiyorum ama hala göremedim. Yani Mihawk- Croco- Buggy zaten bizim Luffy'yi görünce ittifak olurlar. Hala Karasakal gösterilmediği için ondan bir umudum var ama WG tarafında hala caydırıcılık eksikliği var. Denizcilerin saçmalıkları, Goroseilerin aptallığı gibi şeyler bu arc çok göze battı. WG tarafının gücünü , korkutuculuğunu bize nasıl geçirecek çok merak ediyorum. Resmen Buggy lerden kurulmuş bir hükümet ve asker oluşumu gibiler :ehe:
 
Bu bölüm benim anladığım ilişki şekli şu.

Mihawk, Croc'a saygı duyuyor.
Croc da Mihawk'a saygı duyuyor.

Yonkou işinde de Mihawk'tan sonra ben olurum o zaman demek yerine buggy'nin kalmasını onaylaması bundan. Normalde o hırsla kendisine isterdi makamı Mihawk da almıyorsa.

Herif bildiğin Mihawk'ın yanında haddini hududunu bilen bir ortak olmuş :bilmem:
Hahahahah sona kadar iyiydi de sonda yine kötü yorum. :S Olum bildiğin birbirlerini dinleyip ortak hareket ediyorlar işte. Birinin birinin yaninda diğerinin kendini bilmesi ya da bilmemesi durumu yok.

İkisi de ağır başlı takılıyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık