Yapabildikleri ve yapamayacakları konuş. Dof mesela Luffy'e ortaklık teklif eder mi MF de?Luffy'nin icraatleri mi konuşalım ?
Yapabildikleri ve yapamayacakları konuş. Dof mesela Luffy'e ortaklık teklif eder mi MF de?Luffy'nin icraatleri mi konuşalım ?
Garp haterları patlatınca sıra bize gelecekDofun Cross Guilde
Garp'ın Luffy'nin imparator olmasına verdiği tepkileri merak ediyorum.
Luffy'i küçümsediği için etmez.Ama bu Luffy'i zayıf ya da güçsüz yapmıyor.Sürekli örnek verdiğin stampede filminde Croco'nun ederi belli oldu.Zoro ya da Sanji.Luffy dövdüğü adamın gerisinde kalmadı ve kalmayacak.Yapabildikleri ve yapamayacakları konuş. Dof mesela Luffy'e ortaklık teklif eder mi MF de?
Oda sana acımış 3 gündür duvarları yumrukluyon diyeYapabildikleri ve yapamayacakları konuş. Dof mesela Luffy'e ortaklık teklif eder mi MF de?
Daha patlatacak kim kaldı ki ?Garp haterları patlatınca sıra bize gelecek
Adam Roger’ın Smokeri güç farkı o kadar diyorlardı lan Mihawk’a bile bu zulüm yapılmadı. Gücünü net görelim büyük bing bang gerçekleşecekDaha patlatacak kim kaldı ki ?
Hahahahah sona kadar iyiydi de sonda yine kötü yorum. :S Olum bildiğin birbirlerini dinleyip ortak hareket ediyorlar işte. Birinin birinin yaninda diğerinin kendini bilmesi ya da bilmemesi durumu yok.Bu bölüm benim anladığım ilişki şekli şu.
Mihawk, Croc'a saygı duyuyor.
Croc da Mihawk'a saygı duyuyor.
Yonkou işinde de Mihawk'tan sonra ben olurum o zaman demek yerine buggy'nin kalmasını onaylaması bundan. Normalde o hırsla kendisine isterdi makamı Mihawk da almıyorsa.
Herif bildiğin Mihawk'ın yanında haddini hududunu bilen bir ortak olmuş