Net cevap vermez.Boşuna uğraşıyorsun.Etrafından dolanıyor her zaman.Ben demedim diyorsun ama destekliyorsun.Hala net cevap yok,o attigin yerde Mihawk=Vista demiyor,sürekli atıyorsun ama biri sana bunu demeli artık.
Net cevap vermez.Boşuna uğraşıyorsun.Etrafından dolanıyor her zaman.Ben demedim diyorsun ama destekliyorsun.Hala net cevap yok,o attigin yerde Mihawk=Vista demiyor,sürekli atıyorsun ama biri sana bunu demeli artık.
@carpe d. em yüzünden bunlar, bütün site yuvarlak yuvarlak konuşmaya başladı.Net cevap vermez.Boşuna uğraşıyorsun.Etrafından dolanıyor her zaman.
Zaten Kaido öldü diyen seriyi biliyorum demesin o kadar diyorum.Aynen burdakiler başda sen çoğu kişi cebinden çıkartır bunları bunların fikrini alıp ortaya saldıranlar var abi Kaido ölmemiş adam teori yapmış diyenler daha Kaidonun ölmedini bilmiyor bide buna teori diyor yok Buggy imparatormuş diyenler ters bişey yazsan hemen karşı çıkıyorlar o kitlenin çoğu boş teneke.
Gözünün üstünde kaşın var desek kızıyorsun. Mecbur, ne yapalım!?@carpe d. em yüzünden bunlar, bütün site yuvarlak yuvarlak konuşmaya başladı.
Ben sana sarmayı seviyorum o günde sana sallamışım sağyemde iki üç övmüşsün ben olmasam mesajın olmayacak o konuda
Mihawk mı gösterdi sana geleceği ?https://www.korsanfan.com/konu/genel-tartisma.7849/page-860#post-1294895 Teorinin de etkisi var ama neredeyse tutturuyormuşum 300 milyonla kaçırmışım be
Zaten Kaido öldü diyen seriyi biliyorum demesin o kadar diyorum.
La öngörüş attığın şey. Doğruluğu kesin değil. Doğruluğu kesin olduğu halde savunmuşum spoiler konusunda.Kolpacı seni nasıl da korkuyor milletten @YonToryu
www.korsanfan.com/konu/1056-oengoerues.10511/page-111#post-2311283
Dedigin zaman oldu Kata Mihawkı yenerde dedin King vs Mihawk belli olmaz dedin yalan mı konuşuyorum.Yahu kılıç ustalığı konusunda denilen şey işte, biliyoruz merak etme.
Vista=Mihawk mı dedim ben?
Abi hep öylesin zaten. Değişiklik olmamış@Sir Crocodile kadim dostumdur onunla uğraşmayı bırakma kararı aldım
@Miyata Ichiro'nın açığını kollayacam